80 | promise

479 27 3
                                    



hej dragi mojii! Prvo vam se želim ispričati što nisam dugo objavila nastavak, neke druge stvari su mi se motale po glavi i jednostavno nisam imala nikakve inspiracije, a ni volje za pisanjem.

Također veliko hvala na 52K+, stvarno mi puno znaci, kada sam objavila prošli nastavak bilo je 49K! 

 Aliii evo, napokon i taj nastavak :) nadam se da će vam se sviđati, uživajteee! 

I pišite komentareeee molim vas! xx




Monica 

Pomaknuli smo se sa strane da bi imali malo privatnosti. Gledala sam u kutijicu puna znatiželje, srce mi je kucalo sto na sat. 

'Što je to Harry?' skupim obrve i nastavim ga zbunjeno gledati. Otvori ju i ugledam prsten. I dalje stojim zbunjena, ali on nije kleknuo tako da nije ono što mislim. 

Na njegovu licu pojavi se veliki osmijeh, 'Ne nije zaručnički, još,' naglašava riječ još, 'ali htio bih ti dati ovaj prsten obećanja.' kaže, a ja se nasmijem. Stavi mi ga na prst. 

'Volim te Moni, uvijek i zauvijek. Ti si ta s kojom želim provesti ostatak života. Zato ti dajem ovaj prsten, da svi znaju da si samo moja. Možemo se svađati, ljutiti jedno na drugo, ali želim da na kraju dana budemo zajedno i čvrsto se zagrlimo.' zagrlim ga. 

'I ja tebe volim.' šapnem mu na uho dok ga grlim. 


'Psssst tiho Harry!' stavim prst na njegove usne. Ulazimo u kuću, nisam bila sigurna jesu li se mama i Lily vratile ili su još tamo. 'Nema ih.' udahnem kada vidim da i dalje nema cipela i kaputa. 'Što rade tamo tako dugo?' 

'Tko zna, znaš da one mogu pričati satima i satima i satimaaa!' Harry se nasmije. 'Istina.' slegnem ramenima. Skidam kaput i zagledam se u prste, bio je stvanro predivan i sjajan. 'Harry ti si stvarno lud!' prokomenitam, 'Zato me i voliš.' kaže, a ja kimenm glavom. 

Bacim pogled na sat u hodniku, 23:24. Krenula sam stepenicama do svoje sobe, a Harry za mnom. Bacila sam se na krevet i zažmirila. Bila sam jako sretna, Harry me primi za ruku i legne pored mene, a onda izvadi mobitel iz džepa i slika naše ruke, prsten je u glavnom planu. 

'Ako to staviš, svi će poludjeti, stvanro izleda kao zaručnički prsten.' nasmijem se. 


@ harry_styles promise. 



'Ahhh Harry!' uzviknem i pustim njegovu ruku kako bih uzela svoj mobitel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Ahhh Harry!' uzviknem i pustim njegovu ruku kako bih uzela svoj mobitel. U samo 10 sekundi, bio je prepun obavijesti. Pogledam tu sliku na kojoj me označio. Fanovi su bili iznenađeni. 


Lily: MONICA??? 

Lily: Toliko sam vrisnula da su Anne, Gemma i mama mislile da sam luda. 

Lily: ODGOVORI MI

'Lily misli da smo se zaručili...' kažem Harryu, a onda joj odgovorim i objasnim. 

'Vidi ovo.' Harry okrene svoj mobitel prema meni i pokaže komentare. 


liampayne: FINALLY! Congrats xxxx

louist91: Cheers! x 

niallhoran: HARRY AND MONICA! I'm so happy for you two. 


'Stvarno su brzi.' puknem se smijati, 'I vidi što si sada napravio, svi su krivo shvatili.' namrštim se, a on me poljubi u čelo.  Duboko sma uzdahnula, 'Idem se na brzinu otuširati.' kažem mu i ustejem kako bih izvadila čisto donje rublje i pidžamu. 


_______________________________________

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now