27 | tea time

1.5K 88 48
                                    


Monica


Krenem prema kauču gdje sam ga ostavila, ali onda me sprijeći zvono na vratima. Predpostavljam da su nešto zaboravile. 'Stižem.' viknem.

Otvorim vrata i ugledam naljepše iznenađenje na svijetu.

'Harry.' tiho kažem, ne vjerujem da je to on. Odmah se bacim u njegov zagrljaj i grlim ga čvrsto. Osjetim njegove ruke oko svojega struka. Harry me mazio po leđima, mogla sam osjetiti otkucaje njegova srca. Osjećam toplinu i ogromnu sreću, ovo je sve što mi je trebalo. 

Harry je osoba koja daje najbolje zagrljaje. Vjerujte mi. Njegov zagrljaj je moje najdraže mjesto gdje mogu biti. 

Pokušam se odvojiti od zagrljaja, ali Harry me onda još čvršće zagrli. 'Nedostajala si mi ludice.' njegove riječi. Ovoga puta se stvarno izdvojim iz zagrljaja, Harry primi moju ruku, a ja ga samo gledam. 'Što radiš ovdje?' pitam ga, a on me zbunjeno pogleda, taj njegov zbunjeni pogled i maleni osmijeh. 

'Ne, ne. Ne mislim tako. Samo se nisam nadala da si uopće ovdje i... Ajme.' brzo govorim. 'Moram sam doći, imamo nekoliko slobodnih dana, a dečki mi već idu na živce. Došao sam vidjeti svoju Moni, a i stan.' nasmiješi se. 

Gledam ga s osmijehom i ništa ne mogu osim zagrliti ga ponovo. 'Hvala što si došao.' govorim mu u zagrljaju. 'Osjećaj se kao doma.' Harry uđe u stan dok ja zatvorim vrata. Pohvalio je svaki dio stana i sa njegovog lica vidim da mu se stvarno sviđa. 

'Tek sam sada shvatila da sam još u pidžami...' nasmijem se, 'Jutro je Moni. Zapravo ja sam kriv što sam došao tako rano, ali imao sam tako let iz LA-a.' objasni mi. 

'Dobrodošao si u 5 ujutro Harry.' odgovaram mu. 'Jesi za čaj?' pitam ga, kimne glavom. 'Odlično.' nasmijem se i otiđem prema kuhinji. 


Harry

 Nasmiješeno gledam svaki njezin pokret, tako mi je drago da sam je usrećio. Želim joj reći sve, ali ne znam kako, ne želim da to uništi naše prijateljstvo. Taylor i ja prekinuli smo prije skoro mjesec i pol, ne znam kako sam uopće izdržao s njom, ali dečki su mi otvorili oči. 

Liam je najveći krivac što sam sada ovdje kod Monice, rekao je da ne želi da se vratim dok joj sve ne kažem. Ne mogu samo sjediti na kauču te odem prema kuhinji do nje, ali pritom čujem njezin mobitel te okrenem pogled prema njemu, 'MONICA! NEĆEŠ VJEROVATI ALI HARRY JE ISPRED TVOJE KUĆE! TVOJ SRETAN DAN SEKO.' 

Upss, nije lijepo čitati poruke, ali odmah uočim Lilynu poruku napisanu ogromnim slovima, ne znam što znači, ali ostavim ga na mjestu i odem prema njoj. Kako mala Lily uopće zna da sam ovdje? Gemmu sam pitao za adresu, samo ona i Liam znaju za ovo.

'Ahh tu si.' pogleda me nasmijano, a ja ne mogu odoljeti tom osmijehu. Osjećam se glupo što sam se zaljubio u najbolju priajteljicu, ali događa se. Ne možemo kontrolirati svoje osjećaje. Poželim je poljubiti, i grliti je cijeli dan.

'Vidi, imam sve šalice koje si mi poslao i donio...' otvori kuhinjski ormarić. Ona obožava šalice, oduvijek ih je skupljala tako da kada god bih bio na nekom predivnom mjestu poslao bih joj jednu. 'Ova mi je najdraža. Ljubomorna sam što si bio u Disneylandu bez mene.' namršti se, skroz je slatka. 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now