75 | hair brushing and crushing all over again

461 30 3
                                    


Monica


'Ne mogu naći svoju, možda mi je ostala ...' nisma stigla dovršiti rečenicu, ulazeći u dnevni boravak ugledam Harrya i Lily. 'Prokletstvo.' promrmljam sebi u bradu. 

Harry ima nedefiniran izraz lica, čini se iznenađen kao i ja, Lily je dlanom prekrila lice i mislim da u seb umirem od smijeha i uživa u ovoj sitaciji. 

'Harry... što radiš ovdje?' udahnem i pitam ga napravivši dva koraka unaprijed. Stojim ispred njega, omotana u taj mali ručnik i želim propasti u zemlju. On brzo ustane s kauča te dođe prema meni. 'Htio sam razgovarati.' kaže uz maleni osmijeh. Tek sada kada je ispred mene vidim koliko mi je falio. 

'Četka za kosu je u tvojoj sobi, uzela si ju jutros budalice.' Lily progovori i smije se. Oštro ju pogledam, 'Dođi Harry.' kažem mu i bez prevelikog razmišljanja ga uhvatim za ruku. 

Lily napravi thumbs up te se nasmije, a ja ponovno duboko uzdahnem. Kada odemo od Lily, hodajući stepenicama prema mojoj sobi, poželim pustiti njegovu ruku, ali Harry je čvrsto drži. 

'Ti baš znaš kada doći...' pogledam prema njemu i nasmijem se, a onda mi uzvrati smiješak kojeg dugo nisam vidjela. 'Čim smo došli u Holmes, došao sam tebi...' kaže. 

Došli. Govori u množini što znači samo jedno, i ona je došla s njim. Ništa mu ne kažem na to. 

Kada dođemo u sobu, pusti moju ruku, a ja se okrenem po sobi i na komodi ugledam četku te ju uzmem u ruke. 'Haa, ovdje je.' nasmijem se i pogledam Harrya.

'Uzeti ću ogrtač pa dođem.' kažem mu, a on kimne glavom. Šutljiv je. Brzim koracima odem u kupaonicu te uzmem najdraži i najmekši rozi ogrtač. Pogledam se u ogledalo i izgledam kritično, ali ništa što već nije vidio. Vratim se u sobu laganim koracima jer me uhvatila nervoza. 

Sjela sam na krevet pored Harrya, u ruci držim četku za kosu. Gleda me u oči i ništa ne govori, igram njegovu igru te ga i ja samo gledam, a onda više ne mogu izdržati. 

'Harry dosta!' nasmijem se i lagano ga udarim u rame. 'Nedostajala si mi.' kaže, a ja odmaknem pogled. 'Jako.' doda. 

'I ti si meni Harry.' vratim pogled, 'Nisam ni znala koliko dok te nisam vidjela.' 

Ispruži ruke, a ja se uvučem u njegov zagrljaj. Osjećam se toliko sretno u tom malenom trenutku i znam da tako treba biti, ja u njegovom zagrljaju zauvijek. Svašta mi prolazi kroz misli i želim to prekinuti pa se odmaknem iz zagrljaja. 

'O čemu si htio razgovarati?' pitam ga. 'O nama.' odgovori, a ja krenem češljati još raspetljanu i mokru kosu. Lagano uzme četku iz mojih ruku i njome prolazi kroz moju kosu. Lagano sam se nasmijala. Uvijek je to radio. 

Nakon što mi počešlja kosu, prstima prođe kroz nju, a ja se ponovno okrenem prema njemu stavljajući ju naprijed. 'Hvala.' tiho kažem. 

Pramenovi mi padaju niz obraze, pa ih Harry stavlja iza mojeg uha. Dlan mu ostane na mojem obrazu, poželim ga maknuti, ali onda svoj dlan zadržim na njegovom. 

Pomakne se prema meni i toliko mi je blizu da znam prema čemu ovo vodi, zatvorim oči i osjetim kako nam se usne dodiruju. Prije nego me poljubi, lagano pomaknem glavu u stranu te je naslonim na njegovo rame. 

'Zašto si ovo radimo Monica?' pita me kada nam se pogledi ponovno sretnu. Gledam ga u oči, a onda u svojima osjetim suzu koja se krene spuštati niz moj obraz. Harry obriše suzu, a onda me poljubi onako kako samo on  zna. 

____________________________________

BAM! Nadam se da vam se sviđaaaaa xx 

Maybe I Love you | h.s.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ