49 | Paparazzi & College

953 44 60
                                    

Usputni komentarii? ❤️❤️



Harry

Čudno je vidjeti Monicu u mojem krevetu, nešto što se prije činilo nezamislivo, sada je stvarnost.

Popravim deku kojom je pokrivena i poljubim je u obraz, i dalje čvrsto spava. Obrazi su joj rumeni, usne nježno roze, sva je predivna. Polako ustanem iz kreveta kako je ne bih probudio.

Silazim stepenicama, mogu čuti mamu i Gem. 'Jutro!' Veselo ih pozdravljam.

'Dobro jutro.' Obje se nasmiju, 'Monica još spava?' Pita ne Gemma. 'Da, napravit ju joj doručak pa ću ju probudit.' Kažem s malenim osmijehom.

'Romantično.' Gemma se nasmije. 'I dalje ne mogu vjerovati, Monica i moj Harry.' Mama me zagrli.

'Napokon su se opametili.' Kaže Gemma po stoti put, ali u pravu je.



Monica


Osjećam mnoštvo poljubaca po licu, a onda njegov dlan na mojem obrazu. 'Dobro jutro Moni.' Nasmiješi se, a ja otvorim oči i ugledam Harrya rašćupane kose. 'Jutro Hazza.' Nasmiješim se, a onda ugledam doručak. Odmah osjetim miris vruće čokolade, sa strane su bile malene palačinke namazane Nutellom, jagode i banane u zdjelici, sa strane je bila roza ruža. Roza. Harry je znao da ne podnosim crvene ruže.

Nije bilo posebnog razloga zašto, jednostavno ih nisam voljela. Gledam ga s osmijehom i stavim dlan na njegov obraz. Zajedno smo pojeli doručak u krevetu, a onda sam se obukla i krenula dolje, proveli smo dan radeći normalne stvari, stvari koje smo radili i prije.

'Volim te!' Vikne Harry dok ne primi u naručje i zavrti oko sebe. Bili smo u njegovom dvorištu na ogromnom trampolinu. Legnem nasuprot njega, 'Kada odemo, nedostajeti će mi ovo mjesto..' udahnem. 'I meni će.' Složi se sa mnom, 'Još smo sutra ovdje, a onda faks..' kažem pomalo nervozno.

'Imam sreće što ti ostaješ u Londonu još tjedan dana.' On me primi za ruku, 'I kad odem iz Londona, uvijek ću biti uz tebe.' Nasmiješi se. 


Navečer

'Pogledaj, kako je ovo moguće?!' Pogledam Harryu koji je ležao na krevetu. 'Što je bilo?' Pita me, a ja mu okrenem ekran laptopa. Na twitteru sam našla poveznicu nekog članka koji je imao slike mene i Harrya od danas. Kako je moguće da su paparazzi slikali ovo iz njegova dvorišta? 



Harry Styles & Monica Clark - novo stara ljubav koja će vas ostaviti ljubomorne

Najdraži dečko iz One Directiona je zauzet, žao nam je cure. Novo - stara Harryeva djevojka Monica Clark je sretnica koja mu je ukrala srce.

Čini se kako Harry odlično provodi slobodne dane prije odlaska u Australiju za kraj Take Me Home turneje, zabavlja se u Holmes Capelu. Naš novi par je,  kako kažu Directioneri, zajedno duže nego što mi mislimo.

Tko je misteriozna ljepotica kojom je Harry zamijenio Taylor Swift?

Prestanem čitati i zakolutam očima kada pročitam zadnju rečenicu, a onda nastavim.

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now