43 | Meet&Greets and shows

865 55 22
                                    


Monica

Ljuta ulazim u stan i odmah skidam sve sa sebe, mokra sam od glave do pete, kosa mi je doslovno prilijepljena za lice. 'Prokletstvo!' viknem. Drugi puta ću uzeti kišobran.

Ulazim u kupaonicu bez ijendog komada odjeće, sve sam ostavila po stanu. Pustim toplu vodu u tušu i tople kapljice me ugriju. Nakon što se otuširam i operem kosu, uzela sam mekani bijeli ručnik i omotala se njime te izašla iz kupaonice. Pokupim mokru odjeću i stavim je sušiti, a nakon toga sjednem na kauč i pokrijem se dekicom. 

Pošaljem Harryu poruku u kojoj mu ispričam sve što mi se dogodilo, znam da će mu to biti jako smiješno i zezati će me sljedećih mjesec dana, ali barem ću ga nasmijati, iako nažalost ne mogu vidjeti njegov predivan osmijeh. 


Sjedim na kauču već dugo i shvatim da mi je dosadno, ponovno sam usamljena. Sve što bih željela je da je Harry ovdje sa mnom. Opet je u LA-u, tamo ima još 3 koncerta, pretpostavljam da se onda vraća prije nego odu u Australiju.

Sutra ću morati izaći iz kuće, ovo danas nije dobro završilo. Idem kupiti neke knjige za faks, uzeti ću kišobran i ništa ne može poći po zlu. 



Harry

'Naravno!' Veselo odgovaram kada me jedna od Directionerki pita za zagrljaj. Nema boljeg osjećaja, uvijek ih sve grlim veselo i čvrsto, znam koliko im to znači i posvetim im baš svaku minutu.Ona se pusti iz zagrljaja i gleda me s osmijehom, mogu vidjeti suze u njezinim očima i veliki osmijeh na licu.

'Jesi dobro?' Pitam je s malenim osmijehom i stavim ruku preko njezina ramena, ona kimne glavom.

Meet & Greet's su uvijek zabavni, Louis i Niall uvijek pričaju gluposti i nasmijavaju fanove, potpisujemo se i pričamo, stvorena je ta ugodna i prijateljska atmosfera.

Take me Home turneja je nešto predivno, jako sam zahvalan na mogućnosti koju imam, putujem svijetom sa četvoricom najboljih prijatelja i radim ono što najviše volim.

Nakon što je M&G završio, imali smo dva sata slobodna prije koncerta. Sountrack je odrađen prije Meet & Greet-a tako da u ovo vrijeme obično zovem Monicu. Naravno ako nađem neko mirno mjesto, izluđuje me činenjica da je tako daleko, vremenske zone sve otežavaju.

Ujutro sam poprilično umoran ili smo na nekim intervijuma, a kasnije se spremamo za koncert i tako u krug. Jedva se čekam vratiti u London na par dana.

'Ne javlja se?' Liam sjedne pored mene, odmahnem glavom. 'Kod nje je prošlo 23 sata, možda spava..' doda. 'Vjerovatno.' Kažem bezvoljno. 'Ma daj Harry, jos 3 dana i biti ćeš s njom, možeš to to!' Potapša me po leđima.

'Mislim da te Lou treba, kaže da treba popraviti tu tvoju frizuru.' Nasmije se i rukom prođe mojom kosom te ju jos više rašćupa. 'Idem.' Ustanem i stavim mobitel u džep. Hodam prema posebnoj prostoriji gdje se događa sva ta magija.

Veselo ulazim i ugledam malenu Lux, kćer od naše frizerke Lou. Obožavam je isto koliko i ona men, 'Arry!' Vikne slatko i potrči prema meni raspruženih ruku za zagrljaj. Uhvatim je i visoko je podignem, a ona me zagrli svojim malenim ručicama. Preslatka je.

'Idemo se igrati?' Pita me, a je poljubim u obraz i spustim dolje, 'Mislim da sada nemam vremena.' Kažem, a ona se rastuži. 'Mojim te.' Skupi ruke i sada se smiješka. 'Aaaa sada si gotova!' Kažem joj nasmijano i počnem je škakljati.

'Vojim te.' Ponovno kaže slatko, a je je zagrlim te odemo do Lou koja Niallu radi frizuru. Pustim Lux dolje i uzmem škare te poželim ošišati Nialla. 'Da se nisi usudio!' Lou me mrko pogleda, Niall se smije, a produzuje mu se i Lux koja sigurno ništa ni ne shvaća. 



'Hvala Lou!' Čvrsto je grlim kda završi s mojom kosom, 'Ahhh prestani Harry.' obožavam je ljutiti. Nasmijem se i odem se presvući.

Ostanem u crnim trapericama i obučem običnu crnu majicu s kratkim rukavima te još malo potfrknem rukave.

Monica i ja imamo dogovor, Snapchat. On nas nekako drži spojenima, ne možemo stalno biti na Face Time-u, ali zato se vidimo preko Snapchata dok perem zube. Jako bitno..

Još joj pošaljem stotinu glupih slika koje će sigurno gledati začuđena, a onda odem do dečkiju i zajedno čekamo početak koncerta koji me jako veseli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Još joj pošaljem stotinu glupih slika koje će sigurno gledati začuđena, a onda odem do dečkiju i zajedno čekamo početak koncerta koji me jako veseli.

________________________________________________

Another day, another chapter! Hahaha💙 Napisala samo ovo jako brzo i to na mobitelu (uvijek pišem na laptopu) ..

Nadam se da vam se sviđa ovaj nastavak i ako da pišite mi komentare. 😊💕

Puseee svima xx

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now