45 | Back to You

968 56 45
                                    


Monica


Četvrtak navečer. Također i zadnji dan One Direction turneje u Americi, sutra u ovo vrijeme ćemo biti zajedno, napokon. 

Rekao je da će se ujutro zajedno sa dečkima vratiti, pametije je da prepava noć nakon koncerta. Jako sam uzbuđena što ću ga vidjeti.  Danas sam vrijeme kratila sa Cate u shoppingu, tako sam zahvalna što sam je upoznala. Shopping je bio uspješan, kupila sam previše toga, ali nikada dosta odjeće. Nakon shoppinga smo otišle na ručak, a nakon ručka sam je pozvala kod sebe u stan te smo pričale još satima i upoznale se još bolje. 


Sretno večeras! Volim te i jedva čekam da se vidimo xx - pošaljem Harryu i ugasim noćnu lampu, preumorna sam i mislim da ću brzo zaspati.


Harry

Pročitam Monicinu poruku i nasmijem se. 'Jesi joj rekao da se vraćaš nakon koncerta?' Liam mi dođe s leđa, 'Ha?' pogledam ga. 

'Monici.' kaže, 'Ah ne, to će biti iznenađenje.' kažem mu. 

'Znaš da bi bilo pametnije da odspavaš i vratiš se s nama?' i opet je pokazao da je Daddy Direction. 'Biti ću okej Liam.' odgovaram mu. 

Znam da ću ovako biti preumoran, ali ne želim izgubiti cijeli dan s njom. Kada odemo u Australiju biti će još teže, nećemo se vidjeti jako dugo. Nakon Australije idemo u Japan i tamo završava turneja. Postoji mogućnost da se nećemo vidjeti i 3 mjeseca. 

'Kako želiš.' potapša me po ramenu i ode. 


Hvala Moni, volim te xx - odgovorim joj i spremim mobitel te potrčim za Liamom.


Monica

Znaš da ti je život odličan kada petak provodiš u oversized One Direction majici, slušaš Take Me Home album sa sladoledom u rukama i plešeš kao da te nitko ne gleda, u ovome slučaju nitko me ne gleda i to je jedna od najboljih stvari kada živiš sam. 

'Baby, I loved you first!' viknem i doslovno skačem po kauču. 


Zvono na vratima? Ne rado stišam pjesmu kako bih bolje čula, stvarno netko zvoni. Tko se usuđuje prekidati ovaj predivan trenutak mene dok pjevam I Loved You First. 


Krenem prema vratima te odložim sladoled na stolu. 'Stižem!' viknem i laganim, lijenim koracima krenem prema vratima. Otvorim vrata i ugledam Harrya?! 


'Harry!?'  vrisnem i odmah mu se bacim u zagrljaj. To je stvarno on, imam osjećaj ga ću ga ugušiti kako sam ga čvrsto zagrlila. 'Napokon.' kaže dok me grli. 'Kako si već došao?' lagano se razdvojim i pogledam ga u oči. 'Nisam mogao čekati.' kaže i raširi svoje predivne roze usne u osmijeh. 


Zažmirim na kratko, a onda ponovno otvorim oči, ne sanjam. Harry se vratio. Stoji pored mene i gleda me najljepšim zelenim očima u kojima vidim iscrpljenost. 


Naslonim glavu na njegovo čelo i nasmijem se, a on me poljubi. Kažu da je najbolji poljubac onaj koji je razmijenjen pogledom prije nego usnama i istina je. 


Znala sam tisuću malih stavri o Harryu, ali dok me ljubio nisam znala ni svoje ime. Jedan poljubac je bio dovoljan da izgubim svaki dijelić sebe. 


'Ne mogu vjerovati da si napokon ovdje!' zagrli me nakon poljupca. Ušli smo unutra, shvatim da je Take Me Home i dalje pojačan, a da sam ja samo u majici i to 1D majici. 


'Sviđa mi se majica..' Harry me pogleda, a ja ga lagano udarim u rame, 'Nisam znala da ćeš sada doći... Mislila sam da ćeš doći puno kasnije...' 

Harry sjedne na kauč, a ja odmah pored njega, a on me zagrli oko struka. 'Nisam želio čekati jutro da idem s dečkima, ne želim trošiti vrijeme s tobom.' govori mi. 

'Nisi normalan! Bitnije je tvoje zdravlje, jesi bar spavao u avionu?' pitam ga. 'Malo.' prstima mi pokaže koliko malo, 'Jesi gladan? Napraviti ću ti nešto ili naručiti...' pokušam se ustati da vidim imam li nešto fino doma, ali on me čvršće primi. 

'Želim samo tebe.' poljubi me u čelo, a ja se naslonim na njega. 


'So we can start it all over again...'  Harry mi šapne na uho i dovrši pjesmu do kraja. 'Znaš, prekino si me u slušanju albuma.' pogledam ga, 'Tako znači..' nasmije se. 

'Tako sam sretna što si ovdje..' nasmijem se, a on me ponovno poljubi. Ponovno me ostavlja bez riječi. Ponovno isti osjećaj, osjećaj koji ostaje zauvijek. 


____________________________________________________

Malo kraći nastavak, ali nadam se da vam se sviđa. Sutra ću vjerovatno objaviti novi nastavak jer mi je laptop NAPOKON popravljen! 

I biti će zanimljiviji nastavak od ovoga, mali hint je da se Monica i Harry vraćaju u Holmes Chapel ♥ 

Također, želim vam se zahvaliti na 12.8K pregleda, jakooo puno mi znači to ♥   


Ostavite vote i naravno komentirajte ! ♥ 


pusa pusaaaa ♥ xx 


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



(i samo da znate, uređivat ću prethodne dijelove, ništa previše, smao popraviti pravopisne greške ako ih ime jer se inaće žurim dok pišem i možda ubaciti neke slike još)

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now