17 | prom?

1.5K 94 5
                                    

 

Monica


Probuditi se pored Harrya čudan je osjećaj. Tiho i sa što manje pokreta ustanem iz kreveta, a onda pogledam prizor ispred sebe. Harry spava poput anđela, kovrče su mu posvuda po jastuku. Nasmiješim se i prestanem ga gledati kako spava jer shvatim da sam zaluđena. Otišla sam do kupaonice i oprala zube te se umila hladnom vodom kako bi me razbudila. Osjećam glad. Vratim se do Harrya i skočim na njega. Doslovno. Ništa od spavanja Hazza.


'Monicaaa!' Ljuto vikne, a ja razmaknem plahtu s njega i tek sada shvatim da je bez majice. Ups. Cijelo vrijeme sam spavala pored Harrya bez majice. Lijepo.

'Gladna sam Hazza. Idemo...' zamolim ga, a on zaklopi oči. Ispred sebe imam sve njegove tetovaže, pažljivo ih gledam. 

'Uredu. Ja idem sama, ne želim prespavati zadnji dan ovdje...' krenem ustati s kreveta, ali onda osjetim ruke oko sebe. 'Ne ideš nigdje bez mene.' Kaže kroz osmijeh te me povuče na krevet.

Pokušam se razdvojiti iz njegovih ruku ali shvatim da je nemoguće te odustajem. Moglo bi se reći da ležim na njemu. Stavila sam ruke na njegova gola prsa. Kosa mi je pala preko lica, nisam je mogla pomaknuti jer su mi ruke bile jedini oslonac ravnoteže.


Harry se pomakne, a skupa sa sobom pomakne i mene u sjedeći položaj. Makne pramen moje kose, osjetim toplinu u svojim obrazima dok mi pogled pada na njegove tetovaže, ponovno.


'Idemo. Gladna Moni.' Nasmiješi se i ustane s kreveta. 'Ti kao nisi gladan.' Namrštim se i krenem za njim. Uzela sam torbicu da šminkom i izvadila ono osnovno. 'Ostajem u u ovoj divnoj majici, ioako nemam ništa drugo.' Viknem mu kroz smijeh.


Nakon potpuno ispunjenog dana, puno razgledavanja, slikanja i smijeha, spuštao se mrak nad Londonom. Harry me ponovno odlučio odvesti na naše mjesto. Tek sam drugi put tu i već sam zavoljela to mjesto. Sjela sam na pod i uzela kameru i slikala pogled.

'Jako je lijepo.' Kažem i gledam Harrya, a onda ga spontano slikam. Zapravo se ne vidi, u sjeni je ali izgleda savršeno.

'Želim vidjeti sve slike...' sjedne pored mene na prašnjav pod, i približi mi se dok gledamo slike koje smo danas uhvatili. Harryu jako dobro ide fotografiranje i slikao me punooo puta, imam odlične slike. Nikada neću zaboraviti ove dane provedene u Londonu.

'Nedostajati će mi London, jako je brzo prošlo vrijeme.' Ugasim kameru kada dođemo na kraj. Odmah sam je pospremila u torbu.

'Ali čim krenem na faks, selim se ovdje.' Kažem mu ponosno. Harry kao da se sjeti nečega.

'Kada je maturalna zabava?' Pita me, a moj osmijeh nestane. Maturalna. Oduvijek sam sanjala o tome danu, ali sada mu se ne veselim.

'Ne znam. Ionako neću ići.' Slegnem ramenima te se zagledam u jednu točku.

'Molim?! Kako to misliš nećeš ići?' Pita me sav zbunjen, ponovno ga pogledam i nasmijem se dok ga gledam, a onda ponovno odmaknem pogled, 'Nemam s kim.' Dodam.

'Moni baš me iznenađuješ. A što sa mnom? Nije li to bio naš dogovor, da ćemo ići zajedno?' da bio je, ali si ti budalice otišao iz škole.

'Ti.. stvarno bi..?' Skupim obrve i pogledam ga s nedefiniranim pogledom.

'Monica, ništa se nije promijenilo. Možda više ne idem u školu, ali ne bih prekršio obećanje. Naravno da idem s tobom ludice.' I kaže sve što ja želim čuti. Osjetim toplinu oko srca te ga čvrsto zagrlim.

'Hvala Hazza.' Prošaptam dok ga grlim, na našem mjestu.

________________________________

Ljudekiii molim vas pišite mi komentare xx volim vasss 

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now