57 | All Of Me

711 42 10
                                    


Harry

U obje ruke držim čaše sa punčem. Znam da ga Moni obožava, bio nam je tradicija u srednjoj. Pokušam proći između svih ljudi, bila je velika gužva, ulazim u glavnu prostoriju i ugledam Monicu na pozornici. Stanem i zbunjeno je pogledam, ona je stajala gore još zbunjenije od mene. Uopće ne znam što se događa, ali po njezinom izrazu lica vidim da ne želi biti tamo. 

'Punč za tebe i prijateljicu.' okrenem se prema nekoj curi i brzo joj dam punč, ona me samo pogleda i krene nešto reći, a ja potrčim gore na pozornicu i uzmem jedan mikrofon koji se nalazio pored pozornice. 


'Harry..' tiho izgovara moje ime. Karaoke. Dolje u prvome redu vidim Cate i njezinog prijatelja Mikea, ali i jednu plavušu, to je sigurno ona o kojoj je Moni pričala, mislim da je ona ta koja je Monicu poslala na pozornicu, htjela je show, dobit će ga. 


Počela je melodija pjesme All Of Me Johna Legenda. Monica je bila okrenuta prema meni i lagano je kimala glavom u znak da ne dolazi u obzir da ona pjeva. Monica je jako sramežljiva i povućena kada ne poznaje ljude oko sebe dovoljno dobro, ali zna pjevati. Čuo sam je i ima predivan glas. 'Ja sam tu.' šapnem joj i uhvatim je za ruku. Ona zažmiri i stisne moju ruku. 'Znam da to možeš, ostavi ih šokirane.' primaknem se i šapnem joj na uho kako bi me čula. 

Tekst se počne prikazivati, a ja počnem pjevati.


 What would I do without your smart mouth?

Drawing me in, and you kicking me outYou've got my head spinning, no kidding, I can't pin you downWhat's going on in that beautiful mindI'm on your magical mystery rideAnd I'm so dizzy, don't know what hit me, but I'll be alright


Monica me pogleda nasmijano, a ja kimenm glavom u znak da je njezin red. 


 My head's under water

But I'm breathing fineYou're crazy and I'm out of my mind  


I odpjeva to savršeno, osjećam se sretno i ponosno na nju. Upravo je svima pokazala da može.


  'Cause all of me

Loves all of youLove your curves and all your edgesAll your perfect imperfections

Nastavim pjevati, a onda mi se ona pridruži. 


Give your all to me

I'll give my all to youYou're my end and my beginningEven when I lose I'm winning'Cause I give you all of meAnd you give me all of you, oh oh



Pjesma je savršena. Monica je savršena.

Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now