39 | pillow fight

1K 57 17
                                    



Trčim prema Harryu i snažno ga zagrlim. 'Bilo je predivno.' kažem mu, a on se nasmije. Odvojim se od zagrljaja, a on me poljubi u čelo. 'Harry, idemo se presvući.' Liam mu vikne, 'Odmah se vraćam.' nasmije se ode, a ja odem prema El i sjednem na kauč pored nje. 

'Vraćaš se sutra u London?' pita me, a ja tužno kimnem glavom. 'Mislim da ću i ja, dečki sutra odlaze u Vegas tako da...' 

'Kako izdržiš biti tako dugo odvojena od Lousa?' duboko uzdahnem i pogledam je. 'Teško.' kaže, 'ali sada sam već navikla, na početku je najgore.' primjetila je kako sam tužne, 'Hej... Monica. Harry će te zvati svaki dan, vidjeti ćete se što više možete. Ne brini se.' 

Voljela bih reći da su me njezine riječi oraspoložile, ali osjećam se isto. 


U sobu dolazi Louis, 'Oiii oiii.' naravno pun je energije i nasmijan. 'Sada će Harry, on ti je uvijek zadnji.' kaže mi, te zagrli Eleanor. 'Ma sve okej.' kažem mu. 

'Jesi dobro, izgledaš tužno?' pogleda me. 'Vi ste krivi, koncert me razniježio.' čim mu to kažem ustane i zagrli me. 'Aaaaa.' uzdahne i nježno me zagrli. 

Harry se vraća i nasmije se.  'Harry idete s nama?' Louis ga pita, a ja ne znam o čemu se radi. 'Mislio sam preskočiti ovaj put, želim biti s Moni dok je još ovdje.' Harry kaže i stavi ruku na moje rame. 'Razumijem.' Louis mu odgovori. 

'A gdje to?' pitam ih. 'After Party.' Louis i kaže, a ja kimnem glavom. Slažem se s Harryem, bolje da preskočimo ovoga puta. 

Pozdravili smo se s El i Louisom te krenuli prema van. Još sam bila pod dojmom od koncerta, još sam u ušima mogla čuti buku i pjesmu. Držeći se za ruke smo napustili arenu, 'Tiha si... Sve je okej?' zastanemo i Harry stane ispred mene gledajući me u oči. 'Samo sam tužna.' tiho odgovaram. 'Monica...' udahne. 

'Već smo razgovarali o tome, molim te nemoj. Rasplakati ćeš i mene.' Stavi ruku na moj obraz. 'Nedostajati ćeš mi.' kažem mu, a on me zagrli. 


(...)

Vratili smo se u hotel. 'Žao mi je što sada nisi s dečkima, nego ovdje sa mnom.' priđem Harryu nakon što sam se presvukla u pidžamu, ukrala sam Harryevu majicu koja mi je bila kao malo kraća haljina. Sjednem pored njega, a on me gleda nasmijano. 

'Meni nije žao, njih ću vidjeti svaki dan, tebe ne.' 

Nakon što to kaže, spusti svoje usne na moje. Nježno me ljubi i ponovno osjetim sreću duboko u svome srcu. Uzvraćala sam mu poljupce. 


'Volim te Moni.' šapne mi u uho, a ja se nasmijem. 'I ja tebe volim Hazza.' stavim ruke oko njegova vrata i zagrlim ga, njegove su me kovrče škakljale po licu. 


Odvojim se od zagrljaja te ga samo gledam nekoliko sekundi, a onda on prekinu šutnju i uzme jastuk u ruku, 'Borba jastucimaa!' vikne nasmijano i udari me jastukom. 'Sada si gotov!' kažem mu i uzmem sve jastuke koji su bili na krevetu u ruke te ga krenem udarati njima. Ustao je s kreveta i pokuša se obraniti, kada mi nestane jastuka, gotova sam. 


Harry me uhvati s leđa i stavi ruke oko mojeg struka, a ja se naslonim na njega. 'Pobijedio sam.' nasmijem se na njegove riječi, okrenula sam se prema njemu i poljubila ga u obraz. 'Ja pobjeđujem u životu kada imam tebe.' kažem mu. 

'Awww.' nasmijano me pogleda. 'Gladna sam.' 

'Pizza?' kao da zna što želim, 'Pizza.' odmah odgovaram s osmijehom. 'Znao sam.' 

'Predobro me znaš.' pokupila sam jastuke s poda i posložim ih natrag na krevet, a Harry naruči pizzu. Uzela sam mobitel i otišla na Twitter, pogledala sam što ima. Puno slika i videa  koncerta, nekoliko fanova je objavilo sliku sa mnom. Bilo mi je skroz neobično da se netko želi slikati sa mnom. 


_________________________________

Evoooo mene! Ispričavam se što nastavak kasni, ali laptop mi je pokvaren tako da sam imala dosta problema :( 

Ummm što je to danas?  23.7.2017. 

7 GODINA! 7 GODINA! Ajmeee!!!!

Sada čekamo da dečki nešto napišu na twitteru :) <3


TKO JE POGLEDAO DUNKIRK? Jaaa sam in love s Alexom! :) <3 


Maybe I Love you | h.s.Where stories live. Discover now