4/7 * 0.2 - Tanrı yeryüzüne inmiş. Öylece DURUYOR!

4.9K 399 124
                                    

**Daft Punk - Get Lucky (ft Pharrell) - Swing/ Vintage Cover by Flash Mob Jazz








...

Sehun düzensiz nefesler arasında odada bir o yana bir bu yana koşup telefonunu, evin anahtarını ve ceketini aldı. Bu arada homurdanmaya da devam ediyordu.

"Evet!

Yaşlı adam haklıydı. O lanet masa kesinlikle uğursuz.

Onları izlediğimi fark etti mi acaba?

Onları izlemiyordum ki ben!

Fark edilmediyse bile artık terasta biri olduğu biliniyor.

Dağılan kahve çekirdeklerini toplasam, sessizce toplarım.

Şimdi çekirdekler mi sorun?

Lanet!"

Kısık sesle söylenmeye devam ederken yapılacak en mantıklı şeyin aklındaki kirli görüntüden kurtulmak olduğuna karar verdi.

"Bir kadın neden yapay bir penise ihtiyaç duyar? Özellikle ellerinin altında bir erkek varken, gerçi iki vajina bir penis olunca dildo hiç fena fikir değil.

Neler diyorum ben? TANRIM!"

Yan daireden gelen yüksek sesli çığlık, yüz bin milyonuncu defa Sehun'u kendine getirdi.

Artık ne kadar mümkünse...

Odanın içinde dikilmiş neler hesaplıyordu. Zihnindeki görüntüleri unutmak yerine durumun dayanağını bulmaya çabalıyordu. Fantezi denilen şeyin bir sınırı olmadığı ortadaydı. Düşünmek istemiyordu, ancak sesler hiç yardımcı olmuyordu. Art arda gelen, kulaklarını çınlatan çığlıklardan sonra neredeyse hırıltılı nefes alış verişleri bile duyabiliyordu ya da zihni ona oyun oynuyordu.

Süratle giyinip olabilecek en hızlı şekilde daireden çıktı. Maalesef bu kaçış, mekanı terk ediş düşüncelerinden de kaçabileceği anlamına gelmiyordu.

Belki de sorun bu apartmandaydı ya da teras katında kim bilir? Sonuçta alt kattaki gotik Japon kızın hiç sapkın davranışına tanık olmamıştı. Belki o da şeytana tapanlardandı, belki sadistti.

"Baek iyi ki onun katında oturmuyor yoksa her gece birlikte uyumak için beni evine çağırırdı" diye düşündü. Sanki üniversite hayatının çoğu gecesini o dairede sabahlayarak geçirmemiş gibi...

Durağa doğru ilerlerken aklına gelen her konuda kendiyle kavga etmeye devam ediyordu. Zihnini böyle saçmalıklarla oyalamanın gördüklerinin üzerine kalın bir perde çekmek olmasını diliyordu.

"Perde... Madem perden var niye aralık bırakıyorsun sapık piç" diye tısladı. "Bu apartman kesinlikle tekin değil. Baekhyun'un sapıklığı yetmiyormuş gibi bir de yan dairede grup seks düşkünü komşu çıktı. İyi tarafından bakılırsa yeni komşu kadınlardan hoşlanıyor.

Bu güzel haber, bunca yıldan sonra Baek artık kadınlarla takılacağım demezse tabi. Ben de bu şans varken o da olur. Yine de vajina sever komşuyu, gay komşuya tercih ederim. Kadınlardan hoşlanan azgın bir komşu Baekhyun'un pantolonunun, en azından yan dairedeki sapık için kıçında durmasını sağlar."

Sehun elindeki telefondan son arananlar listesinin değişmeyen bebeğini bulmaya çalışırken, gözünü ilk açtığı andan itibaren sorması gereken soruyu ancak sorabilmişti.

"Nerede bu aptal çocuk?

Neden beni uyandırmadan gitti?"

Neden beni uyandırmadan gitti?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amorf *sekai*Where stories live. Discover now