5/10 * 7.8 - Oh Sehun, inadıyla seviştiğim, zafersiz savaşım...

1.5K 140 94
                                    

Toxic
"Düşüyorum.
Kaçış yok.
Saklanamıyorum.
...
Bilmiyor musun sen zehirlisin?
Bırakıp gitmek için geç artık."

Sehun yola çıktıklarından beri Jongin'in garip davrandığını düşündüyse de bir sorun olup olmadığını sorduğunda esmerden aldığı yanıt acıktığı yönünde olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...
Sehun yola çıktıklarından beri Jongin'in garip davrandığını düşündüyse de bir sorun olup olmadığını sorduğunda esmerden aldığı yanıt acıktığı yönünde olmuştu. Genç olan yemek için alternatifler öneriler dile getirdiğinde ise esmer başka bir planı olduğunu söyleyerek Sehun'u ona uymaya ikna etmişti ki zaten bu gece Sehun Jongin'i kırmayı aklının ucundan bile geçiremezdi. Bu gece onlar için fazlasıyla özel ve önemliydi. Belki de ilişkilerine atılan temelin ilk taşı 1 yıl önce bu geceydi... Jongin'in babası için hissettiklerini Sehun'a açıp sıradan bir insan olduğunu göstermesinin yıl dönümüydü.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...
Sevgiliyle mutluluk fısıldayan şarkılar mırıldanmak, ona fark ettirmeden yansımadan yüzünü incelemek, karanlığın kollarında onun kokusuna nefes almak... Gerçekten buydu yaşamak.

Kısa sayılmayacak bir yolculuk sonrası Sehun daha önce hiç geçmediğine emin olduğu karanlık yolu izlerken uzakta parlayan ışıkları gördü. Varmak üzere olduklarını düşündü ve içine garip bir heyecan çöreklendi. Bu kadar bakir bir alanda bir restoran olması garipti. Gerçi daha önce Jongin'in kuzenine ait mekanı hatırladı. O da böyle gizli saklı bir yerdi. "Jongin yine rahatsız olabileceğimi düşünüp ona göre bir yer seçmiş olmalı" diye geçirdi içinden yüzüne yayılan tebessüm ve rahatlamayla. Kucağındaki kenetli parmaklarda gezdirdi diğer elini. "Her zaman düşünceli ve sevgi dolu, o çapkın adamın içinden çıkana bak" diye düşünüp kıkırdadı kendi kendine. Yaptığını fark edince esmerin meraklı bakışlarını üzerinde bulacağı düşüncesiyle ona çevirdi yüzünü. Ancak Jongin belli ki orada değildi, yol kenarındaki aydınlatmaların izin verdiği ölçüde esmerin yüzündeki ciddi ifadeyi fark etti. İçindeki rahatlama çok kısa sürdü genç olanın. Dudaklarını aralamaya fırsat bulamadan arabanın yavaşladığını hissetti. Bakışları yola döndüğünde önlerinde beliren büyük dövme demir kapının yavaş yavaş aralandığını gördü. Kapıdaki görevli başıyla esmere selam verdiğinde Jongin de ona karşılık verdi. "Bu ilk gelişi değil elbette" diye düşündü Sehun, içine çöreklenen heyecanı bastırıp, kalbindeki garip sıkışıklığı engellemeyi denedi.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now