4/7 * 1.1 - Çatı yırtıklarından sızanlar...

3.4K 386 134
                                    

Cassandra Beck - Da Ya Think I'm Sexy


...

Kısa olan duyduğu sesle kafasını kaldırdı. Kumral genç sorgular gözlerle Baekhyun'a bakıyordu. Baek üzerindeki bakışlardan kurtulup, yavaşça, ayağa kalkıp, çıkmaya hazırlandı. Dersin nasıl bu kadar çabuk sona erdiğini anlamamış ders boyunca Chanyeol'un bedenini inceleyip durmuştu. Diğerinin bunu fark etmemesi körlükle aynı anlama gelirdi. Kısa olan umursamadan sanki ders boyu onu izlememiş gibi, küçümser bir bakış atıp, gönülsüzce selam verdi. Bir şeyler atıştırmak üzere bölümün ilerisindeki kafeye gitti. Ardından gelen uzunun dikkatle onu izlediğini bilmiyordu.


Baekhyun rafta duran son tavuklu sandviçe uzandığında, aynı yiyeceğe gözünü diken tek kişi olmadığını anladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Baekhyun rafta duran son tavuklu sandviçe uzandığında, aynı yiyeceğe gözünü diken tek kişi olmadığını anladı. Havada çarptığı büyük elle narin parmakları ne kadar tezattı. Tam onu ben gördüm diye yanındaki kişiye çıkışacakken, uzun genç sandviçi Baekhyun'a uzattı. Kısa olan şaşkın ama sevimli bir gülümsemeyle teşekkür etti, sanki dersten çıkmadan önce küçümseyici bakışlar atan o değilmiş gibi ve çayını almak üzere olan Yixing'e el sallayarak o tarafa yöneldi.

Yixing, Baekhyun'un üst dönemiydi. Bu yıl bir kaç seçmeli dersleri ortaktı. Tabi bu tesadüf eseri böyle değildi. Yixing'in tercihiydi. O zavallı da Baekhyun'un çekiciliğine kapılıp diva tarafından görünmez ilan edilenlerdendi. Baekhyun sevimli, iyilik meleği, ufak tefek pamuk yığını erkeklerden hoşlanıyor olsaydı Yixing doğru kişi olabilirdi. Ancak o serseri kişilikli, normalin üstü kabul edilen miktarda seks sever, bir sürü minik kastan oluşmuş ateşlileri tercih ederdi. Tarife tam uymasa da arkalarından onları izleyen Sırık Park bile Yixing'e göre katbekat iş görürdü. En azından boyutları ve bedensel formu Baekhyun'un diyet krema sıkıp yalamak isteyebileceği ölçülerdeydi. Evet Baek kısa erkeklerle de zaman geçirirdi, tabii bu kusuru örtecek kapasiteye sahiplerse. Bakınız; Jonghyun ve onun minik kasları...

İkili bahçedeki masalardan birine oturup, yemek yerken bir yandan okuldan, projelerden ve hocalardan boş bir sohbetin içine dalmıştı. Baekhyun, Yixing'in şapşallığından kaynaklı durumlara ve kendi yaptığı esprilerden birine şen kahkahasını harcarken yan masadan üzerine kilitlenmiş bakışları fark etti. Chanyeol utanıp bakışlarını başka yöne çevirip, dudakları arasındaki sigarasını parmaklarına teslim etti; dumanını burnundan verirken, belki de ilk kez Baekhyun'a korkutucu görünmüştü, korkutucu iri bir dev gibi. Gözlerini ondan ayırdığı an sinirli olarak adlandırılabilecek bakışların üzerine döndüğünü hissetti. Uzun olan kahvesinin son yudumunu da içtikten sonra, gürültüyle sandalyesini itti. Baekhyun istemsizce başını yine ona çevirdi. Bu kez ikilinin bakışları kesişti ve Chanyeol Baekhyun'a belli belirsiz bir baş selamı verip bölüm binasına yöneldi. Baekhyun, giden gencin arkasından bakarken, uzunun değişen ruh hali aklını karıştırmıştı.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amorf *sekai*Where stories live. Discover now