4/8 * 3.4 - Çok güzel kaybettim.

4K 400 313
                                    




Linkin Park - Castle of Glass

"Üzüntüyü yıka derimden, tekrar nasıl bütün olacağımı göster.

Çünkü ben sadece bu cam kaledeki bir çatlağım."  




...

Yan daireden gelen Baekhyun'un zevk inlemeleri sonrası kendini sokaklara vurmuştu. Kim Jongin'in ondan hoşlandığını söyleyip başkasıyla yattığını öğrenerek duygularına sınır çizmeyi planlamıştı ancak planlar onun kurgusunda işlememişti. Kim Jongin Baekhyun'la yatmıştı. Bunu kaldıramazdı. Saatlerce yürümüş, parkın birinde sabahlamıştı. Gün aydınlanıp güneş yüzünü gösterdiğinde ise bir dost sıcaklığı isteyerek Junmyeon'un dükkanın kapısında bulmuştu kendini.

"Maketim" diye düşündü, Kim Jongin yüzünden içine edilen maketini düzenlemesi gerekiyordu. Yeniden yapmayı düşündüyse de onun için ne gücü ne de isteği kalmamıştı. Eve dönmeyi bu derece istemezken dönüp projeyi tamamlamalı ve maketi baştan yapmalıydı öyle mi? Çok zor. Elinde ne varsa onları teslim etmeye karar verdi. Maketi de bir şekilde toparlardı.

Üzgündü ve üzüldüğü şey yüzünden kendinden nefret ediyordu. Bunların hepsi Kim Jongin denen o piçin suçuydu.


Junmyeon elindeki sıcak kahveyi masaya bıraktığında gözaltları çökmüş genç, bakışlarını arkadaşından uzak tutarak kahveyi yudumladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Junmyeon elindeki sıcak kahveyi masaya bıraktığında gözaltları çökmüş genç, bakışlarını arkadaşından uzak tutarak kahveyi yudumladı. Utanıyordu. Hissettikleri için, Junmyeon'un uyarılarını dinlemediği için utanıyordu. Ancak bunları itiraf edecek gücü yoktu. "Ben aptalın tekiyim" demek dışında söyleyebileceği hiçbir şeyi yoktu.

Junmyeon da diğerini zorlamadı. Sehun'u bu halde ilk görüşüydü ve her ne olduysa hazır olduğunda onunla paylaşacağına emindi.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Kris masasında duran kül tablasını alıp yere fırlattı. Ayağa kalkıp Chanyeol'un burnunun dibine girdiğinde diğerini yumruklamamak için kendini tuttuğu belliydi. Dişlerinin arasından "Teslim tarihi öne çekilmiş, 4 gün sonra proje teslimimiz var! Ayrıca tasarımın odak noktası olan uçan döşemenin siki var. Şimdi biraz paniklemek istersin belki" dedi ve o da Jongin'in yanına mutfağa gitti.

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin