5/9 * 6.3 - Kırık değildir, aşktır.

3.1K 226 100
                                    

Roxette - Anyone

"Buna benzer bir aşk yaşayan herkes ne söylediğimi anlar.

Gerçeğe dönmesini istediği hayali olanlar ne hissettiğimi anlar."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

"Hala kapalı telefonu!"

"Sehun'u kontrol etmeden duş alsaydın keşke."

"Yine sevişirdik belki."

"Hayır Baekhyun! Sen Sehun'u düşünme diye seninle sevişip durmayacağım. Zaten yeterince kendimi kullanılmış hissediyorum."

Baekhyun dudaklarını büzüp, çıplak bedenini örtünün altına saklamaya çalışan sevgilisinin kırgın gözlerine baktı. "Öyle değil biliyorsun, endişeleniyorum sadece" dedikten sonra yeniden usulca örtünün alt kısmından süzülüp Chanyeol'un çıplak bedenine sürtünerek diğerinin dudaklarına ulaştı.

"Aklın dağılsın diye seninle sevişmemi istemen çok kalp kırıcı."

"Aklımın dağılması için değil ki, sürekli seni arzuladığım için ve sen de bana hayır diyemediğin için sevişip duruyoruz" deyip, pembe küçük dilini dışarıya çıkararak şımarıkça güldü.

Chanyeol kırgın yüz ifadesini korumaya çalıştıysa da karşısındaki sevimli şeye direnmesinin imkanı yoktu. Yumuşadığını görünce Baekhyun fırsatı değerlendirdi. "Jongin'i arayıp sorsan mı?"

Chanyeol'un ifadesi hemen eski halini aldı. "Saçmalama."

"Anlamıyorsun, Sehun bana haber vermeden bir şey yapmaz."

Uzun olan "hadi oradan" diyen bakışlarına "emin misin?" diye alaycı bir soru ekledi.

"Laf sokma bana. Hep o piç arkadaşın yüzünden, yoksa Sehun böyle biri değil."

"Haklısın, Sehun bence de öyle biri değil ama ofiste olanları hatırlayınca belki de Sehun'u hiç tanımıyorumdur diye düşündüm. O sakin, düşünceli insan gitmiş yerine bir başkası gelmiş gibiydi."

Baekhyun Chanyeol'un üzerinden inip yanına oturdu. Sırtını yatak başlığına yaslarken ellerini kucağında birleştirip parmaklarıyla oynamaya başlamıştı.

"Sanırım aşık olmuş."

"Aksini iddia etmiyorum zaten."

"Öyle değil, yani onu yıllardır tanıyorum ve ilk defa böyle gördüm. Hep Sehun'un üzerine titrediği bebeğiydim şimdi bu durum... Garip. Jongin için beni kırdı, yetmedi beni habersiz bıraktı, endişeleneceğimi bile bile yaptı bunu. Belki de beni cezalandırmak istemiştir."

"Kendin söylüyorsun işte aşık diye. Aklından geçenleri tahmin edemeyiz ki, hem seni cezalandırmak istediğini sanmıyorum."

"Ofisten çıkarken ne kadar sinirliydi görmedin mi?"

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now