5/10 * 7.9 - Final (Part 1)

1.4K 143 56
                                    

Kadebostany - Early Morning Dreams
...
Benden kaçamazsın, tanrılar kaderimizi ördü.
Mümkün olduğunca hızlı koş...
Sana aşkımı veriyorum, daima beraber olacağız
Setlerini kaldır.
Olduğun gibi gel.

Sehun, hırsla arka koltuğa uzanıp sırt çantasını aldı ve evlerinin biraz uzağında duran araçtan kapıyı çarpıp çıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...
Sehun, hırsla arka koltuğa uzanıp sırt çantasını aldı ve evlerinin biraz uzağında duran araçtan kapıyı çarpıp çıktı. Esmer olan direksiyona bir kaç sert darbe daha indirirken "her zaman yaptığın gibi kaç Sehun!" diye bağırıyordu. Sokağın sessizliğinde esmerin yükselen bağırışları arabanın içinden dışarı taşıyordu. Sehun ise bağırışlara dönüp bakmamıştı bile. Ardından esmer gencin arabayı çalıştırdığını duydu; esmerim sinirli bağırışlarını, lastiklerin yer yer deforme olmuş asfalttaki acı patinaj sesi takip etti. Sehun daha evin kapısına ulaşamadan esmer olan büyük bir gürültüyle gazı kökleyip, basıp gitmişti.

...
Şimdiye dek aralarında geçen en sert tartışma o gece yaşanmıştı ve Jongin Sehun'un en son o gece görmüştü. Sehun, Jongin'in ondan habersiz yaptıklarına, yaşananlara sinirlenmiş; Jongin ise asıl olaylardan bihaber olan kendisi olduğu için sinirlenen taraf olması gerekirken alttan almaya çabaladığını haykırmıştı. Karşılıklı olarak ilk defa birbirlerini bu kadar anlayamıyorlardı. Evet, hep bir anlaşamama halleri olurdu ancak bu kez kimse kimseyi anlayacak, anlamaya çalışacak sabra sahip değildi.

O cuma gecesinin üzerinden yıllar süren 4 gün geçmiş, Jongin tüm öfkesini akan zamana kağıttan kayık yapıp salıvermişti.

 O cuma gecesinin üzerinden yıllar süren 4 gün geçmiş, Jongin tüm öfkesini akan zamana kağıttan kayık yapıp salıvermişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...
Çarşamba sabahı...
Chanyeol annesinin odasından kafa karışıklığıyla ayrılırken asistanların odasına gidip gitmemekte kararsız kaldı. Yaşanan bu gelişmenin Jongin'le ilgisi olup olmadığını merak ediyordu. Ancak bir yanı da fazla kurcalamamasını, bir an önce erkek arkadaşına güzel haberi vermesini fısıldıyordu. Önceliği düşünceli bir dost olmak mı yoksa düşünceli bir sevgili olmak mı, işte bütün mesele buydu. Asistanların odasını teğet geçerek odasına ilerlerken cevap parmak ucunda belirdi. Henüz odasının kapısını açmadan ekranda gördüğü isme dokunup çalan telefonun açılmasını sabırsızlıkla bekledi.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now