5/9 * 6.6 - Karanlıkta gölgemiz...

2.2K 169 39
                                    


🌬🌬Bölüm geciktiği için üzgünüm, bazı kişisel durumlar söz konusuydu, kayıplar, yeni durumlar vs.
Hala devam eden yeni durumlara alışma hali var sonraki bölüm için zaman sözü veremiyorum ama elimden geleni yapmayı deneyeceğim. Umarım beklediğinize, genel anlamda da okuduğunuza değer ❣️

Hypnogaja - Here comes the rain again

"Yine yağmur geliyor. Bir facia gibi yağarak üstüme; yeni bir his gibi sarsarken beni...
Serin rüzgarda nefes almak istiyorum."

Youngmi, Jongin ve Sehun'un ilişkisini öğrendikten sonra ne yapması gerektiğini uzunca bir süre düşünmüştü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...
Youngmi, Jongin ve Sehun'un ilişkisini öğrendikten sonra ne yapması gerektiğini uzunca bir süre düşünmüştü. Geçmiş deneyimlerine bakarak Kim Ailesi'nin desteklemediği ilişkilerin mutlu sonlara ulaşmaktan oldukça uzak olduğunu söyleyebilirdi. Jongin ve Sehun arasındakilerin ciddi boyutta bir şeyler olup olmadığından emin olmamakla birlikte, esmer gencin uzun süredir Sehun'la birlikte olması Sehun için şansızlık olarak nitelenebilirdi. Konu okulda duyulmamış olsa da gözlerini torununun üzerinden ayırmayan Kim Sung için bu ilişkiyi fark etmek zor olmasa gerekti.

Youngmi Sehun'un adını Kim Sung'a vermeyecekti ancak biliyordu ki onlar bu bilgiden çok daha fazlasına sahipti ya da sahip olacaktı. Kim Sung'ın yalnızca büyük bir inşaat şirketinin başındaki adam olduğuna inanmak için 5 yaşında olmak gerekirdi. O kadar güç, para sadece birkaç bina dikmekle elde edilecek şeyler değildi ve Kim Sung'ın ailesinden gelen varlığı o, şirketin başına geçtikten sonra elde edilen servete nazaran hiç sayılırdı. Youngmi o adamın karanlık işleri olduğunu en azından karanlık bağlantıları olduğunu biliyordu. Her ne kadar kimse tarafından suçlanmamış olsa da Youngmi'ye göre o adam damadının ölümüne neden olup kızının hayatını mahvetmişti. Kızına bunu yapan insanın torununun hayatına neler yapabileceğini tahmin etmek zor değildi. Bir kontrol delisinden her şey beklenirdi.

Youngmi konuyu Jongin'le konuşmanın yarardan çok zarar vereceğinin bilinciyle dikkatini Sehun'a çevirdi. Yıllardır en ufak bir yanlış hareketine şahit olmadığı hatta hakkında kötü konuşulduğunu bile duymadığı gözde öğrencisi Sehun için Jongin belki de hayatının hatasıydı ve bunun bedellerini ödemesi o genç adam için kesinlikle katlanılmaz olurdu. Özellikle yaptığı işe olan aşkı, ailesine, arkadaşlarına olan bağlılığı düşünülünce Sehun tüm sahip olduklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu gibi daha kötü bir durumla da karşılaşabilirdi. Yıllar önce Jongin'in babasına olduğu gibi başına gelebilecek herhangi bir ölümcül kaza "iş kazası" diye geçiştirilebilirdi. Youngmi bu olasılığı ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıydı.

Chanyeol'u dinleyip Sehun'la yapacağı konuşmayı dönem sonuna erteledi. Onun öncesinde ise Sehun'a sunabileceği çözümler için alt yapı oluşturacaktı. Sehun'un maddi durumu ortadaydı, aldığı burslarla okul masraflarını karşılıyor, dışarıya yaptığı işlerle de bütçesine hatta belki ailesine destek oluyordu. Kim Sung'ın yapacağı tek telefon görüşmesiyle bile Sehun'un aldığı bursların kesilmesi, son dönemi kalmışken okuldan uzaklaştırılması gibi durumlar söz konusuydu.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now