5/9 * 6.8 - Jongin, benim en parlak karanlığım

2K 197 205
                                    

**Bölüm sonu notunu sıkılmadan okuyup bana dönüş yaparsanız çok işime yarar 😘
İyi okumalar...

EXO-Universe
"Benim dünyama sahip olan, benim minik evrenim."

...

"Sevgilim?

Sehun?

Duyuyor musun beni? Dilini mi yuttun, Sehun?

Telefonda mı sorun var acaba? Sehun?"          

Jongin yanıt alamadığı için endişelenmeye başladığı sırada telefonun diğer ucundan esmeri sağır edebilecek güçteki sesi duydu.

"BYUN BAEKHYUN!

SEN NE YAPTIN?"


SEN NE YAPTIN?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Kısa olan Sehun'un odasına çekilmesinin ardından yüzüne kondurduğu yaramaz gülücükle Chanyeol'a doğru ilerleyip kendini uzun olanın kucağına bıraktı. Bir kulağı hala Sehun'un odasından gelebilecek seslerdeyken arkadaşının sessizliği hemen uyuduğunu işaret ediyordu. Chanyeol içinde yakalanabilecek olmanın da verdiği heyecanla Baekhyun'un adem elmasını yerken kısa olan durumdan hoşnut halde gözlerini kapatmış ağzından çıkabilecek sesleri engellemek adına gülüşü arasında dudaklarını dişliyordu. Chanyeol uzanıp kısa olanın önce çenesine ardından da alt dudağına kondurduğu öpücükle yüzündeki hedef noktası olan, gülümsediğinde daha da tatlı hale gelen dudaklara ulaşmaya çalıştı. Baekhyun onu elbette kıramazdı. Dudaklarını aralayıp zorlanmasına fırsat vermeden onu ağzının içine kabul ettiğinde sessizce kıkırdamıştı. Gizli işler çevirmek garip bir şekilde haz veriyordu, oysa Sehun öğrense ne olurdu ki?

Şimdi odasından çıksa onları böyle yakalasa...

Baekhyun son defa Sehun'un odasının kapısına bir bakış attı. Tüm bunlar olasılık dışıydı. Öpücük gittikçe derinleşip Chanyeol'un büyük elleri Baekhyun'un henüz nemini almamış tenine ulaşıp, kürek kemiklerini kavrayarak hafif hareketlerle onu kucağında hareket ettirirken ikisi de bulundukları ortamdan çoktan ayrılmışlar, farklı bir boyutta kanepeyi aşk yuvaları haline getirmişlerdi ki...

Sehun'un odasından gelen gürültüyle Baekhyun yükseldiği bulutlardan hızla düşüp Chanyeol'un elleri arasından kurtuldu ve ayağa fırladı. İkisi de endişeyle birbirine bakarken odadaki oksijenin onları tatmin edemeyişi öpücükten dolayı mıydı, yoksa anlık yaşadıkları yakalanma paniğinden miydi ikisi de bilmiyordu. Bir süre sessizce kapalı kapıyı izledikten sonra Baekhyun'un aklına yukarı sıvanmış tişörtünü düzeltmek geldi, Chanyeol ise Jongin'in siyah basketbol şortu içinde kurduğu çadırı saklayabilmekten artık çok uzaktı.

Baekhyun'un bakışları yeniden Chanyeol'un yüzüne dönüp bakışlarındaki utanmayı fark ettiğinde gözlerini daha aşağıya çevirdi. Bakışları uzun olanın kasıklarında dolanıp yeniden yüzüne çıktığında Chanyeol'un kızararak gözlerini kaçırmasına gülmeden edemedi. Hoş kendi için de durum pek farklı değildi.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now