5/10 * 7.6 - Sorumsuzmuş, olsun.

1.7K 160 112
                                    




EXO - Sing For You

  Sehun'un Jongin'e gönderdiği "bu gece dönmüyorum

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

...
Sehun'un Jongin'e gönderdiği "bu gece dönmüyorum. Evde seni bekliyorum. Konuşmamız gerekiyor. Gelirken Chanyeol'u da getirirsen iyi olur, Baekhyun iyi değil" mesajının üzerinden geçen boğucu saatlerin ardından ikili mesajda yazıldığı gibi eve gelmiş; Chanyeol, Baekhyun'un yanına giderken Sehun ve Jongin, Jongin'in dairesine geçmişti.
Jongin tüm hoşnutsuzluğuna rağmen Sehun'u rahatlatmak adına elinden geleni yapıyordu ancak genç olanın kendi karmaşası bir yana, bir de Baekhyun ve Chanyeol arasında yaşananlardan sonra gelecek için endişelenmesinin önüne geçemiyordu.
Bir hata yaptığını düşünüyordu. Jongin'in ailesini ya da Profesörü dinleyip çekip gitmeliydi belki de...
Aklı karman çormandı, konunun Baekhyun ve Chanyeol'la olan ilgisini henüz tam olarak kurabilmiş değildi. Şimdilik yalnızca Jongin ve Sehun ilişkisi için kendini suçluyordu.


 Chanyeol daireye adım attığı an içerideki ağır havayı fark etmiş, yatakta kısa kesik nefeslerle uyuyan erkek arkadaşının yanına kıvrılıp onu kolları arasına almıştı

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

...
Chanyeol daireye adım attığı an içerideki ağır havayı fark etmiş, yatakta kısa kesik nefeslerle uyuyan erkek arkadaşının yanına kıvrılıp onu kolları arasına almıştı. Baekhyun ağlamaktan çatallaşmış sesiyle "Chanyeol?" diye sorduğunda yalnızca "buradayım Baek, hep burada olacağım" demişti. Ama bu dediğinin Baekhyun'u daha fazla sarstığının farkında değildi.
Baekhyun, kaslı göğse yasladığı başını kaldırmadan, aşık olduğu yüze bakmadan mırıltı gibi cümleler kurarken Chanyeol'un aklındaki sorunlara yenileri ekleniyordu.
Baekhyun'un tüm cümlelerinin sonu ayrılığa çıkıyordu da Chanyeol bunu anlamamakta direniyordu ya da kabullenmemekte.
"Ayrılmayacağız Baekhyun!" dedi, tüm o mırıldanmaların kesilmesi için. "Bir süre zor olacak belki, gerekirse birbirimizi görmezden geleceğiz, onlara istediklerini vereceğiz ama ayrılmayacağız. Bu düşünceyi aklından çıkar."
"..."
"Bir gün karşıma geçip beni sevmediğini söylersen beni gerçekten sevmiyor olursan işte o zaman ayrılırız. Senin beni sevmediğin gün." Sesi kararlı, sarılışı ise daha sıkıydı.
"Senin sevgin bitmez mi Chanyeol? Kariyerini bitirsem bile bitmez mi?"
Chanyeol gülümseyip, kendine ıslak kirpiklerinin altından bakan, kollarında küçücük kalmış gence doğru eğildi. Dudaklarını titreyen dudaklara bastırdı. "Sen bana bitişler değil başlangıçlarla geldin. Endişeni anlıyorum, ama bana bırak. Senin için yeterince çabalamadan beni sevdin. Şimdi çabalamam gerekiyorsa çabalayacağım. Biraz fazla fedakarlık gerekiyorsa bunu seninle paylaşacağıma inan, birlikte her şeyi aşacağız" dedi. Baekhyun ikna olmamıştı ama ona karşı çıkmanın da bir yararı olmadığını biliyordu.


Amorf *sekai*Onde histórias criam vida. Descubra agora