5/9 * 5.2 - Kaçmazsan kaçamazsın...

4K 332 138
                                    

Bratia Stereo - Ayayay (ft. Tony Tonite)

"Kendimle olan savaşta askerim ben; kendimle olan savaşta katilim ben...

Bu hikaye kendimle olan savaş hakkında."




...

"Redd siyah bir kapüşonlu çıkarmıştı, neredeyse 5 yıl önce. Hatırlıyor musun?

O kapüşonu ilk denediğin zamanı hatırlıyor musun?

O gece görmüştüm seni.

Yanında erkek arkadaşın vardı.

...Ardından okul başladı ve seni en arkadaki çizim masasının başında gördüm.

...Ders çıkışı dışarda seni bekleyen başka biri vardı.

...Sonra yanında bir başkasını gördüm. Sonra başka gece bir başkası... Beni fark edemeyeceğini düşündüm. Benim için fazla olduğunu."

Baekhyun Chanyeol'un cümlelerini aklından atamıyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Baekhyun Chanyeol'un cümlelerini aklından atamıyordu. Chanyeol onun için fazla olduğunu düşündüğünü söylemişti. Oysa fazla olan Chanyeol'du. En azından Baekhyun böyle düşünüyordu. Sen benim için fazlasın, dedikten sonra yanında oturan uzun gencin boynuna sarılıp bir süre kokusunu içine çekmişti.

Chanyeol ona bu kadar açık olmuşken, Baekhyun ondan bu kadar etkilenirken hiçbir şey olmamış gibi yapmak mümkün değildi. Sehun konusunda ne yapacağını bilmiyordu ama Chanyeol'dan ayrı kalamayacağını anlamıştı. Hayatında ilk defa farklı duygular tatmasına neden olan adama, o adamın hissettiği güçlü duygulara karşı kayıtsız kalamazdı, özellikle o duyguların yıllardır sessizce onu beklediğini, Chanyeol'un gülen gözlerinde gizliden bir yer sahibi olduğunu öğrenmişken. Bu iki tarafa da hatta Chanyeol'un gerçek duygularından habersiz ona hisler besleyen Sehun'a da haksızlık olurdu. Yani Baekhyun kafasında böyle kurmuştu.

Sehun'u aramaktan vazgeçip yatağında uzanmış tavanı izlerken kendince bir plan yapıyordu. Adım adım Sehun'u Chanyeol'dan uzaklaştıracak hatta ona yeni birini bulacaktı. Chanyeol'dan çok daha iyi birini "tabi öyle biri dünya üzerinde mevcutsa" diye düşünüp hayal kırıklığına uğramadan edemedi.

Hemen bu ümitsizlik hissini üzerinden atıp planlamalara geri döndü, "Sehun'a biraz olsun layık birini bulsam da yeterli" deyip aramaya girişti.

Sehun'u Chanyeol'a karşı hisleri olmadığına ya da bir başkasından hoşlandığına ikna ederse -ki bunu yapabileceğine emindi- Chanyeol'la güzel günleri çok uzak değildi. İşin en zor kısmı ise Sehun'a uygun birini bulmaktan geçiyordu. Sehun'un dış görünüşü düşünüldüğünde bu zor değildi ama onu tanıyanlarla arasını yapmak imkansız gibi bir şeydi. Sehun nerdeyse ona yaklaşmaya çalışan sinekleri bile reddetmişti. Kim reddedileceği birini ister, onun peşinde koşardı ki?

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now