4/8 * 2.3 - Aradığınız huzura ulaşılamıyor, daha sonra tekrar deneyin!

3.7K 381 269
                                    

EXO 엑소 '전야 (前夜) (The Eve)' Dance Practice ver

"...duvarların ötesinde sahip olduğun manzaraya bak, onu kırmalısın ki bizi görebilesin..."



...

Sehun oturduğu yerden sinirle fırladı. Gerçekten Jongin'in tam olarak neden bahsettiğini, Chanyeol'un onu neden koruduğunu bilmiyordu ama bu yine de canını sıkmıştı. "Kimsenin beni korumasına ihtiyacım yok! Aranızda ne saçmalıyorsunuz bilmiyorum ama ileri gidiyorsunuz!"

Jongin de hızla ayağa kalkıp Sehun'a doğru hafifçe eğildi. "Aferin! Bu tavrı Park Chanyeol'e de göstermeni dilerim" diyerek tüm sinirini sandalyeden çıkarmak istercesine gürültüyle sandalyesini itti ve zemini delen adımlarla dairesine girdi.

Henüz ikisi de farkında değildi ama uzaktan bakan gözler için bu baya kıskançlık nedenli çıkan sevgili kavgasının ön gösterimi gibiydi. Sehun henüz dairesine girmeye fırsat bulamadan Jongin'in dairesinden çarpılan kapı seslerini duydu. Son olarak dairenin çıkış kapısını çarpmıştı.

"SİNİRLENMESİ GEREKEN BENİM! BUNA NE OLUYOR?" diye söylendi kendi kendine.

"Korunmaya ihtiyacım mı var benim? Hem o piç bana ne yapabilir de korunmam gereksin? Geri zekalı sürüsü!" Kalktığı sandalyeye yeniden oturdu. Jongin de olmadığına göre tüm teras onundu.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Yeni dalmıştı ki deli gibi çalan zille yatağından sıçradı. Gecenin bir saatinde gelecek kimsesi yoktu. Baekhyun dışında...

Karşısında Baekhyun'un kolunu boynuna dolamış, onu taşımaya çalışan Luhan'ı görünce, "ne oldu ona?" diye sordu.

"Al şunu tanrı aşkına!" dedi Luhan, Jongin'in kapısına ulaşmak için onu ezmeye çalışan Baekhyun'u zapt etmeye çalışırken. 

Sehun neyse ki kısa olandan daha atik ve ayık olduğu için hızla müdahale etti ve Luhan'ın kollarında çırpınan Baekkie'sini havada yakaladı.

"Gel buraya baş belası."

Sehun kucağında ne dediği tam anlaşılmayan ama bariz küfürleri seçilen sarhoş sürtüğü yatağına bıraktı. Yatağını bulunca sanki az önce çıldırmış olan o değilmiş gibi yastığına sarılarak şapşal gülümsemesiyle sızdı.

Luhan çoktan mutfağa geçmiş dolaptan yiyecek aşırmaya başlamıştı. Sehun'un gözünde Luhan 2. Baekhyun vakasıydı, yani sürtüklük konusunda. Luhan iyi, sevimli ve eğlenceliydi, Baek gibi. O yüzden o ikisi çok iyi anlaşıyor, bazen avlanmaya birlikte çıkıyorlardı. Anlaşılan o ki, gece de birlikte çıkmışlar, ancak bazı avcılar avını bulamadan sarhoş olmuştu.

Luhan Sehun'un konuşmasına fırsat vermeden, ağzına tıktığı cipsleri umursamayarak "manyak şıllık beni deli etti" dedi. 

"Ben de onu soracaktım. Ne oldu? Normalde bu kadar içmez, hatta ava çıktıysanız eve bile gelmez."

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin