4/8 * 2.4 - Seni öldürmem gerekecek

3.6K 390 337
                                    

Lund - Broken (Tr sub.)

"...gece yarısı yağmurunda ruhumu alacak mısın?"


...

Esmer genç aralarındaki mesafeyi kapattı, Sehun'un öfkeyle, şaşkınlığın karıştığı bakışlarından gözlerini ayırmadan dudaklarına yaklaştı. İnce pembelikleri süzdü kısa bir anlığına sonra yine gözlerini şaşkın kahveliklere çevirdi. Sehun kaçamıyordu,  kaçacak yeri yoktu. Geri adım atmadan aradaki mesafeyi birkaç santim açtı, gülümsedi.

"Hayali bile eşsizdi" dedi ve diğerine cevap hakkı tanımadan içeri girdi.

Kolları iki yanda açık, önünde durduğu pencerenin mermer denizliğini sıkmaktan parmak boğumları beyazlamıştı. Jongin içeri girmiş olmasına rağmen hala burnunun dibindeymiş gibi hissetmekten kendini alamıyordu. Hazırlıksızdı. Ona karşı hep hazırlıksız yakalanıyordu. Oysa tersi olmalıydı. Karşısındakinin özgüvenini dağıtmak istiyorsa yapması gereken buydu. Kalbi ağzından çıkmak için boğazından tırmanırken bunu yapmak hiç kolay olmayacaktı.

Bir an gerçekten Jongin'in onu öpeceğini düşünmüştü. Düşünceyle birlikte gelen rahatsızlık o saniyelerde nedense teşrif etmemişti. Sanki öpse ona karşılık verecekti. Gerçekten verir miydi?


"Neler düşünüyorum ben?" diye tısladı mükemmel görünen dişlerinin arasından

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Neler düşünüyorum ben?" diye tısladı mükemmel görünen dişlerinin arasından. "Gidip onun burnunu kırmalıyım! Evet! Evet yapmam gereken bu. Hayalinde kimi sikip sikmeyeceğini öğrenmeli, aşağılık pislik!"

Sinirli adımlarla çalışma odasına döndüğünde Jongin orada değildi. Esmerin kaçtığını düşündüğü sırada koluna çarpan birkaç tane A4 boyutunda kağıttan oluşmuş ruloyla kendine geldi.

"Islak hacim çözümlerini beğenmedim Oh Sehun. Sıradan bir proje olsaydı da onları kullanmazdım. İşine odaklan lütfen. 3 günün var, 4 ayrı öneri istiyorum. Dördünde de malzeme seçimlerinin farklı olmasına gayret et. Malzeme bilginden de şüpheliyim çünkü" dedi esmer olan, kağıtları Sehun'un eline tutuşturup masasına geçti.

Bu Sehun'u daha da kızdırmıştı. Yaptığı işe laf söylemesi delirmesine neden oluyordu.

"Sen! Az önce! Az önce balkonda neler dediğinin farkında değil-"

"Daha ne kadar oyalanacaksın? Hafta içi okulunu bahane ediyorsun, hafta sonu da beni gözetlemek dışında bir şey yapmayacaksan ekipte olmanın ne anlamı var?"

"Okul bahanem değil bunu sen de biliyorsun. Buraya çalışmak için geldim. Ben kimseyi gözetlemedim! Senin birini becerdiğini bilseydim zaten gelmezdim."

"Ben bundan o kadar emin değilim."

"Benim hayalimle bir başkasını becerecek kadar aşağılık bir adamın nelerden emin olduğu inan bana hiç umurumda değil. Sana tek diyeceğim benden uzak dur Kim Jongin!"


Amorf *sekai*Where stories live. Discover now