Yaz Tatili * 4.5 - Ay Dönümü...

4.3K 388 345
                                    

Calum Scott - If Our Love Is Wrong

"Bunu nasıl söylemeliyim bilmiyorum.

Aklımdaki her kelimeyi duymak istemezler, bunu nasıl karşılarlar bilmiyorum."



...

"Bu duygularımın önüne geçemiyorsam peki..." diye mırıldandı kendi kendine Baekhyun. Sehun ne dediğini duyamamıştı çünkü o sırada yan daireden ıslak saçları ve kaslı göğsü ile terasa çıkan esmer sevgilisine bakıyordu.

Şaşkınlık ve patlak vermek üzere olan panikle...

Şaşkınlık ve patlak vermek üzere olan panikle

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

...

"Selam" dedi Jongin ve Baekhyun'la Sehun'un arasındaki boş sandalyeye oturdu.

"Oturabilirim değil mi?"

Sehun içinden "hayır" diye haykırırken olumsuz anlamda başını sallıyordu. Baekhyun ise esmeri baştan aşağıya süzdü. Zihninden "bu bedenle yattın ve hala o salak sırığı düşünüyorsun" diye geçirdi. Dudakları arasındaki sigarayı parmaklarına teslim edip ağzındaki dumanı esmerden zıt tarafa doğru üfledi.

"Elbette Asistan Kim."

"Jongin de lütfen Baekhyun" deyip gülümsedi Jongin. Dudaklarının arasına tutturduğu sigarayı yaktıktan sonra bakışları yine Baekhyun'un üzerindeydi, yanında midesi kendi kendini yiyen Sehun'a inat.

Baekhyun ortamdaki havanın oldukça sıradan olduğunu düşündü. Esmeri görünce heyecanlanmamıştı ya da o geceye dair anılar aklına doluşmamıştı. Ona karşı gerçekten hiçbir şey hissetmiyordu.

"Demek bu kadar kolay..." diye mırıldandı duyulmayan bir sesle.

Esmer olanın tüm etkileyiciliği onun için sıfırlanmış gibiydi. "Acaba o sırıkla yatarsam hislerim biter mi?" diye düşündü. Bu düşünce hala zihninde sesliyken bakışları Sehun'u buldu. Oturduğu yerde rahatsızca kıvranan Sehun'u.

Arkadaşı esmer asistanı hiçbir zaman haz etmemişti zaten. Bu rahatsızlığını ona yordu. Ancak asıl canını sıkan Sehun'a rağmen Chanyeol'la yatmayı düşünmüş olmasıydı. Bunu ondan kurtulmak için yapabileceği bahanesi bile onun Sehun'un hoşlandığı kişi olduğu düşünülünce işe yaramaz olurdu kesinlikle. "Bunu Sehun'a yapamazsın salak Baek!" deyip hayalinde kendi yüzüne sağlam bir yumruk indirdi.

"Ders kayıtlarınızı hallettiniz mi?"

Jongin'in sorusuyla Sehun'un zihninde bir ışık yandı.

"Çok iyi fikir hadi gidip halledelim" dedi oturduğu yerden kalkmaya yeltenirken. Kalkışını Baek'in bıkkın çıkan sesi engelledi.

"Sen istersen git Sehun. Benim hiç halim yok" dedi Baekhyun. Sehun biraz vicdan azabı hissetmişti. Jongin gelmeden önce Baek ona sorununu anlatıyordu, her ne kadar isim vermeyip varsayımlar üzerinden anlatıyor olsa da. Onun ise tek düşündüğü bir an önce o ortamdan kurtulmak, belki daha sonra Jongin'i ziyaret etmekti. Bu ziyareti deli gibi istediği için değil elbette sadece söz verdiği içindi.

Amorf *sekai*Onde histórias criam vida. Descubra agora