4/8 * 3.6 - Dağılıp, arınalım!

4K 396 419
                                    




Gnash - I hate u, I love u (ft. Olivia O'brien)

"Uyandığımda seni özlüyorum veya kahveden tam sonra veya yiyemediğimde..."


...

"Benden. Uzak. Dur."

"Bunu yapamam söyledim sa-"

"NE SÖYLEDİN? YALANDAN BAŞKA NE SÖYLEDİN BANA? HOŞLANIYORUM DEMENDEN SAATLER SONRA EN YAKIN ARKADAŞIMI BECERDİN! BAEKHYUN'LA YATARAK MI HİSLERİN OLDUĞUNA İNANDIRMAYA ÇALIŞIYORDUN BENİ? EVET HİSLERİN VARMIŞ, AMA BELLİ Kİ BANA DEĞİL! SİKTİR GİT JONGIN DAHA FAZLA CANIMI SIKMA!" Dedi Sehun ve esmerin duyduklarından kaynaklanan boşluğundan yararlanarak hızla kapıyı çarpıp çıktı.

Jongin anlık şaşkınlığı üzerinden atıp söylenenleri idrak ettiğinde dudaklarının yukarı doğru kıvrılmasına engel olamadı. Sehun belli ki bir şeyleri yanlış anlamıştı, bunu düzeltmeliydi ama asıl önemli nokta sarışının tüm kıskançlık ateşini üzerine püskürtmüş olmasıydı ve bu önemli küçük minicik nokta Jongin'i saçma olduğu kadar büyük bir mutlulukla doldurmuştu.


 Sehun belli ki bir şeyleri yanlış anlamıştı, bunu düzeltmeliydi ama asıl önemli nokta sarışının tüm kıskançlık ateşini üzerine püskürtmüş olmasıydı ve bu önemli küçük minicik nokta Jongin'i saçma olduğu kadar büyük bir mutlulukla doldurmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Esmer olan yüzündeki gülümsemeyi silemeden ofisin yolunu tuttu. Bir anlamda istediğini almış, Sehun'u görmüş, hatta onunla konuşmuştu. Daha da iyisi Sehun'un onu kıskandığını öğrenmişti. Mutlu olmamak için hiçbir sebebi yoktu. Teslim için gerekenleri bir an önce yapmak dışında.

Aniden aklında Sehun'un cümlesi yeniden yankılandı.

"En yakın arkadaşımı becerdin!"

Upsss!

Jongin bunu düşünmemişti. Sehun Baekhyun'la yatanın kendisi olduğunu sanıyordu. Tabii ya! Bu durumu düzeltmeliydi. Hemen telefonunu alıp Sehun'u aradı.


 Hemen telefonunu alıp Sehun'u aradı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Sehun yol boyunca sinirine sinir katarak eve ulaştığında zaman kaybetmeden eşyalarını toplamaya başladı. O baş belasıyla daha fazla yüz yüze gelmek istemiyordu. Okulla ilgili onu bağlayan her şey sonlandığına göre oradan defolup gitmenin zamanıydı.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now