Yaz Tatili * 3.9 - Bana sahipsin, sana sahibim (M)

6.7K 431 678
                                    

ÖNEMLİ!
Cinsel dozu fazla olan bir bölüm, okumak istemeyen bu bölümü atlayabilir.
İyi okumalar, bölüm sonunda düşüncelerinizi MERAKLA bekliyorum 🙄



EXO - One and Only

Sehun&Kai dance perf.

" Ne kadar uzağa yüzersem yüzeyim yine de kollarındayım ...

...Tenime ulaşmayı başaran tek mevsim sensin.

  ...Senin içinde kapana kısılmışım. 

  ...Seni istiyorum yanımda kal, kimseyi değil seni.

  ...Bana sahipsin, sana sahibim."







...

"Söyle bana yanıldım mı? Oh Sehun? Hislerinde benim için özel bir şeyler yok mu?" diye sordu tekrar.

Jongin geri çekilip, aşık olduğu yüze baktığında Sehun'un gözlerini sımsıkı kapatmış güçlükle yutkunduğunu gördü. Bekledi. Bir cevaba ihtiyacı vardı.

Yavaşça araladı gözlerini Sehun, Jongin'in bakışlarının yakmadığını, ısıttığını hissetti. Samimiydi. Jongin yavaşça başını sağ yana eğip daha masum bir hale büründüğünde, Sehun onun tüm yüzünde gezdirdi bakışlarını, kollarını ağır ağır hareket ettirip esmerin boynuna doladı. Onu kendine çekerek sarıldı ve kulağına "yanılmıyorsun" diye fısıldadı.

Tek bir kelimeyle kalbinde hissettiği ağır yük ondan uçup uzaklaşmıştı.


Tek bir kelimeyle kalbinde hissettiği ağır yük ondan uçup uzaklaşmıştı

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

...

Aylardır içinde tuttuğu, kendinden sakladığı artık ondan bağımsızdı. Taşıyamıyordu çünkü bu yükü, eziliyordu artık. Onun adını duyduğunda görmeyi istiyor, gördüğünde sesini duymayı, duyduğunda tenine dokunmayı... Bunları kendine bile söyleyemezken, şimdi o kolları arasındaydı.

Esmerin kalp atışlarını sağ yanında hissedebiliyordu, kendi kalbinin onu yokladığı gibi, yokluyordu sağ yanını. Nefesini boynunda hissediyordu. Jongin ait olduğu yerdeymişçesine  onun kolları arasında yatıp, doya doya sarılmasına izin veriyordu. Belki de o güne dek hiç sarılmadıkları için birbirlerine zaman tanıyorlardı. Sahi ya hiç sarılmamışlardı böyle sıkıca. Jongin istemişti de, Sehun onu sarmaya korkmuştu. Sarıp bıraktığında bir daha tekrar dolduramaz kollarını kimse diye.

Jongin gömüldüğü boyundan sıyrıldı. Gözleri diğerinin korkuyla karışık rahatlamış bakışlarını buldu. İkisi de aynı şeyi düşünüyordu ancak beklenen hamle gelmiyordu. Jongin arsız dilini dudakları üzerinde gezdirdi önce, ardından "beni yanıltmadığın için..." cümlesi yarım kaldı.

Amorf *sekai*Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang