5/9 * 6.1 - BOOM!

3.2K 305 272
                                    


Beth Hart - Bang Bang Boom Boom

"Aşkını istiyorum, sevgini istiyorum.

Kupamda zehrini istiyorum.

...

Bang bang bang boom boom boom boom "



Bang bang bang boom boom boom boom "

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

...

Yola çıkmalarının ardından sessiz geçen ilk yarım saatin sonunda Jongin bir kahve dükkanının önünde durup ikisine kahve alarak döndü.

"Konuşmayacak mısın?"

"..."

"Hadi ama Sehun, Kris görmüşse ne olmuş?"

Sehun tuttuğu nefesi sesle dışarı verdi.

"Ne kadar utanç verici bir durum farkında değil misin? Tabii senin utanmak nedir en ufak bir fikrin olmadığı için anlamaman normal!"

Jongin elinde olmadan kıkırdadı.

"Benim minik bebeğim utanmış mı? Çok mu tatlısın sen? Gel bir öpücük ver sevgiline o şişirdiğin dudaklarını özledim" deyip Sehun'u nazik hareketlerle kendine çekti. Genç olan direnmedi, sarsmamaya dikkat ettiği kağıt bardağı kendilerinden uzaklaştırıp Jongin'in dudaklarına masum bir öpücük bıraktı. Olan olmuştu, zamanı geri alamayacağına göre Kris'e yakalanmanın utancını geride bırakmalı, yaşanan olay sonrası gidiş planını değiştiren sevgilisine odaklanmalıydı.

Ofiste Jongin ve Kris bir kaç önemsiz işi hallederken, öpüşürken yakalanmaları yetmiyormuş gibi mutfak balkonuna kendini kapatıp bedenine basan ateşin ve yüzündeki kırmızılığın geçmesini bekleyerek de yeterince rezil olmuştu

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Ofiste Jongin ve Kris bir kaç önemsiz işi hallederken, öpüşürken yakalanmaları yetmiyormuş gibi mutfak balkonuna kendini kapatıp bedenine basan ateşin ve yüzündeki kırmızılığın geçmesini bekleyerek de yeterince rezil olmuştu. Ama nafile elbette... Kris'le göz göze geldiği anı hatırladıkça vücudundan ter boşandığı gerçekti.

Ofisten çıktıklarında Jongin gitmeden annesini de görmesi gerektiğini hatta Sehun için sorun değilse onu da ailesinin yanına bırakabileceğini söylemişti. İlk başta gizli mesajı almamıştı Sehun. Eve gelip eşyalarını toplarken, Jongin onu arkadaşı ya da okuldan hocası olarak ailesine tanıtmasını istediğinde de geri çevirememişti. Esmer olan gidişini fırsat bilip Sehun'a teklif dahi edemeyeceği şeyleri sessiz sedasız yaptırıyor, diğeri ise ağzını açmayı düşünemeden kendini yeni bir durumun içinde buluyordu.

Amorf *sekai*Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ