4/8 * 2.2 - Merhaba kıskançlık!

3.7K 384 257
                                    

Melanie Martinez - Carousel

"...aşkı yakalayabilecek miyim? Asla söyleyemem..."


...

"Bu dönem 4 ve 5. Sınıflarla toplamda 3 ayrı seçmeli dersin asistanlığını yapıyorum, Hocam sizin için sakıncası yoksa Sehun'un derslerini onlarla değiştirelim. Ben onu idare ederim, derslerle ilgili gereken dokumanları ofiste de paylaşabiliriz. Hem böylece yarışma ve derslerle ilişkili zaman kısıtlaması olmadan uyum içinde çalışabiliriz" 



 Hem böylece yarışma ve derslerle ilişkili zaman kısıtlaması olmadan uyum içinde çalışabiliriz" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Profesör Park'ın yanından ayrıldıktan sonra Sehun, Jongin'in sırtındaki elinden kurtuldu. Esmer olan memnuniyetle gülümserken yine zafer kazandığını biliyordu.

"Demek yine kaçacaktın Oh Sehun" dedi ve uzanıp "buna izin vereceğimi mi sandın" diye sarışının kulağına fısıldadı. Birkaç adım attıktan sonra arkasını dönmeden "okul sonrası ofiste toplanıyoruz, sabırlı ve dayanıklı Sehun'u yanında getirmeyi unutma" dedi.

Oh Sehun yalnızca giden ayaklı egonun ardından dişlerini gıcırdatmakla yetindi.


Oh Sehun yalnızca giden ayaklı egonun ardından dişlerini gıcırdatmakla yetindi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Chanyeol toplantı için ofise geldiğinde camdan dışarıyı izleyen Sehun'u gördü. Sarışın olanı okulda göremeyip, Baekhyun'la konuştuktan sonra daha da endişelenmiş, aramış ancak aramasına yanıt alamamıştı. Baekhyun ise Sehun'a ulaşıp, neler olduğunu anlatmış, oda Profesör Park'la konuşmaya karar verip geri dönmüş ancak hiçbir şey kafasındaki plan doğrultusunda gitmemişti. Şimdi ofiste, onun yakınında yapılacak olan toplantıyı bekliyordu.

"Selam, dün seni aradım ama..."

"Aaah. Özür dilerim Chanyeol. Aramanı gördüğümde saat oldukça geçti."

"Bir sorun yok ya?"

Sehun kısa bir sessizliğin ardından birkaç metre uzaktan ifadesiz bakışlarla onları izleyen esmeri fark etti ve gülümseyerek Chanyeol'e döndü. "Hayır bir sorun yok, biraz yalnız kalmak istedim. Baekhyun'la olunca insan iç sesini bile duyamıyor" dedi.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now