4/8 * 3.3 - Bir planım var! (M)

5.4K 398 308
                                    

ÖNEMLİ!
Cinsel dozu fazla olan kısımların başında ve sonunda uyarı bulunuyor, okumak istemeyen o bölümleri kolaylıkla atlayabilir. İyi eğlenceler 😉

LP - Too Much

"Hala her gün seni düşünüyorum, belki iki veya üç defa, dalıp gittiğimde."


...

Chanyeol Jongin'in dediğini dinleyip, Baekhyun'u ortak terastan dairesine geçirmeyi düşünürken, şimdi...

Her şey bir anda olmuştu. Baekhyun başını kapıya çarpmış ve bu adeta içinde uyuyan şehvet dolu kristal küreyi tuzla buz etmişti. Baekhyun tüm o savsak, uyuşuk sızmış hallerinden kurtulup Chanyeol'u felç edecek öpücükle uzun olanı yatağa atmış, hatta yetmemiş, yarı çıplak hale gelmeyi bile başarmıştı. Chanyeol daha öpücüğün sersemliğinden kurtulamamışken bedenindeki baskı aklını yitirmenin sınırına ulaşmasını sağlamıştı.

Baekhyun kısa bir anlığına gelen silik ışıkla altındaki bedenin kemer hizasındaki dövmeyi gördü.

"Give Me Love"


İşte hepsi bu kadardı

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

İşte hepsi bu kadardı.

Baek, bunun bir işaret olduğunu düşündü o an. Evet Sehun için Jongin'le sevişecek ve Chanyeol'u hayatından sonsuza dek çıkaracaktı. Kimseyle sevişmek için aşka ihtiyaç duymamıştı. Şimdi de öyleydi. Ancak bunu aşk için yaptığı da gerçekti. Sehun ve Chanyeol'un aşkı için yapacaktı. Dövmenin üzerinde dilini gezdirirken tam da esmere göre bir dövme olduğunu düşündü. Jongin'in kim için sevgi istediği açıktı. En azından dövmenin yeri bunu tüm çıplaklığıyla belli ediyordu.

"Pantolon iner ve sevilmesi istenen alet meydana çıkar, konuşmaya bile gerek olmaz" diye geçirdi o bulanık zihninden.

O da hep yaptığını yapacak ve zevk alacaktı.

"Onu düşünme!

Onu düşünme!

Onu düşünme!"

Aklına dolan cümle kulaklarında uğulduyordu. Etrafını saran kokunun Chanyeol'e ait olduğunu düşünürken bunu yapmak hiç kolay değildi.

"Dur. Baekhyun dur!"

"Lanet olsun sana Baekhyun! Jongin'i yalayıp hala onun sesini duyabiliyorum" diye düşündü duyduğu ses karşısında. Altındaki sersem neden çenesini kapalı tutmuyordu ki?

Ama Baekhyun onu susturmasını bilirdi.

UYARI: Cinsel içerikte doz aşımı!

Sıkı çamaşırın belini gevşetip esmerin uzunluğunu açığa çıkardığında beklentisinin de üzerinde bir şeyle karşılaştı.

"Baekhyun dur lütfen, lütfen yapma."
Ses fısıltıdan fazlası değildi.
Saçlarına dolanan büyük eller, aklına sırığın büyük ellerini getirmişti. Baekhyun o eller tarafından sarmalanmayı ne kadar da çok istemişti.
Ama...

Amorf *sekai*Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon