Yaz Tatili * 3.7 - Siyahın daveti...

4.3K 405 431
                                    

Charlie Puth - Attention

"Benim olduğunu düşündürdün bana...

Sadece ilgi istiyorsun, kalbimi istemiyorsun.

Belki de başka biriyle olmam düşüncesinden nefret ediyorsundur."




...

Günler birbirinin aynı geçiyordu ve ne Sehun'un ne Baekhyun'un beklediğini kabullenmediği beklentileri gerçekleşmiyordu. Bu bir romantik komedi olsaydı belki Jongin Sehunların kafeye gelip ona kahve siparişi verirdi. Ancak vermemişti. Yok canım... Asla Sehun bunun hayalini kurmamıştı.

İtiraf etmek gerekirse belki biraz kurmuş olabilirdi. Sonra hayal kuran yerlerini kaynayan kahve ile dezenfekte etmişti. Evet sözde ondan arınmak için gelmişti ama onu düşünmeden geçirdiği 1 saat bile yoktu. Kafenin yoğunluğu dahi aklındakileri atmaya yetmiyordu. Lanet olası insanların bazısı ne kadar çok ona benziyordu. Kiminin saçı benziyor, kiminin elleri, bazen kokusu bile burnuna ulaşıyordu sanki... Ama en çok gülüşü benzeyen birini gördüğünde kalbi sızlıyordu. Sonra kimsenin onun gibi gülümseyemeyeceği aklına geliyordu. Piç sırıtma değil, sıcak masum gülümsemesini hayal ediyordu. Çok lazımmış gibi!

Baekhyun için ise ilklerin yazı oluyordu. Aklındaki sırıktan kurtulmak için işkencecisini seçmiş, ablasının emrinde şirkete gidip gelmeye başlamıştı. Chanyeol'u düşünmeye zamanı kalmayacak şekilde süründüğü için gündüzleri rahatsa da gece yatağa girdiğinde hayalini kurmayı kendine yasakladığı adamla seviştiği rüyaları vardı. Benzer rüyaları Sehun da görmüyor değildi, sabahları uzun duş seansları yalnızca içindeki arınma isteğindendi.


 Benzer rüyaları Sehun da görmüyor değildi, sabahları uzun duş seansları yalnızca içindeki arınma isteğindendi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

"Meşgulüm Sehun?"

"Neyle?"

"Bora'nın katalog dolabını düzeltiyorum."

"Şirkette misin?"

"Evet."

"Ve ablanın dolabını düzeltiyorsun?"

"Evet."

"Baekkie iyi misin?"

Baekhyun sesli bir nefes bırakıp, kulağıyla omzu arasına sıkıştırdığı telefona ikna edici olduğunu düşündüğü bir açıklama yaptı. Gerçeği söylemeye gücü yetmeyeceği açıktı.

"Bu ne saçma soru Sehunie, sonunda geleceğim yer burası değil mi? Ben de biraz görüneyim istedim, hepsi bu kadar."

"İyisin yani?"

"Eveeeeeet!"

"Tamam neden kızıyorsun?"

"Sen neden aramıştın?"

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now