4/7 * 0.7 - Tanrı kim olduğunu bilendir.

3.5K 377 239
                                    

Blackstreet -No Diggity (Late Night Acoustic Selects cover)





...

Sehun'un Baekhyun'un dairesine taşınmasının ardından ikili mecbur kalmadıkça ayrılmaz hale gelmişti. Baekhyun arada bu durumdan şikayet etse de asla ciddi değildi. Sadece cinsel ihtiyaçları ya da alışkanlıkları nedenli arada bir saçmalıyordu. Sehun ona taşındıktan sonra Baekhyun yalnızca bir kişiyle birlikte olmuştu. O gece de partnerinin yanında kalmaktansa eve dönmeyi tercih etmişti.

Kim Jongin'in de dairesinde olmaması sayesinde Sehun o geceyi terasta bira içerek atlatmıştı. Neyse ki Baekhyun eve dönmüştü de Sehun dört birayla sınırlı kalmış, kısa olanın başkasının kokusuna bulanmışlığına aldırmadan yanında sızmıştı.

Yine de Sehun için uzun süredir unuttuğu duyguları anımsadığı bir gece olmuştu. Baekhyun'un değişmesini beklemek işkence gibiydi. Onun dairesine taşındığından beri aslında her şey umut vericiydi. Sürekli birlikte zaman geçirmeleri, yakınlaşmaları için de etkendi. Ancak o yakınlaşmalardaki sıcak dakikalar sadece Sehun için sıcak, Baekhyun için dalga konusu olmaktan başka bir şey değildi.

En romantik temaslardan biri o geceden birkaç gün önce arazi maketi yaparken yaşanmıştı. Yerde maket yaparken elleri aynı anda maket bıçağına uzanmış, ardından birkaç saniye gözleri birleşmişti. Dışarıdan bakan gözler için 3. sınıf klişe romantik bir andı belki ama Sehun için paha biçilmezdi. Bir an o ilk öpücüğün hayat bulacağına dair sinyaller bile göndermişti beyni. Ancak sonuç "bıçağı bırakmayacaksan, öpüşelim mi Sehunnah?" diye dalga geçen şapşal Baek'in tükürükler saçan kahkahasını duymak olmuştu.


 Ancak sonuç "bıçağı bırakmayacaksan, öpüşelim mi Sehunnah?" diye dalga geçen şapşal Baek'in tükürükler saçan kahkahasını duymak olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Sehun daha önce aşık olmuş olsaydı bazı şeylerin farkına varabilirdi belki. Ama Baekhyun onun ilk aşkıydı. Yani Sehun'a göre, o Baekhyun'a aşıktı. Ancak bu aşk öyle olgundu ki, kendine uydurduğu bahanelerle Baekhyun'un tüm sürtüklüğünü sakince karşılıyordu. Aslında durum fazla açıktı da Sehun görmüyordu. Hissettiklerinin aşk olduğuna o kadar inanmıştı ki duygu yoğunluğunu çözümleyemiyordu. Kim delice aşık olduğunu savunduğu kişiyi başkalarıyla paylaşmaya göz yumabilirdi? Hem de saçma bahanelerle...

Bir gün Sehun aşkın ne olmadığını, aşığının Baekhyun olmadığını anlayacaktı, sadece önünde zorlu bir yol vardı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amorf *sekai*Where stories live. Discover now