4/7 * 0.3 - Aşık olmak tanrının laneti, tabi o bir aşksa...

5.2K 391 124
                                    

Italian Secret Service - Not the Same





"Sonra görüşürüz Babek"

Tanrının adını öğrenememesinin hayal kırıklığını dahi hissedemeyecek kadar jöle kıvamına gelmiş genç, koridorun ortasında öylece kala kaldı.

Tanrının adını öğrenememesinin hayal kırıklığını dahi hissedemeyecek kadar jöle kıvamına gelmiş genç, koridorun ortasında öylece kala kaldı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







...

Kai odaya döndüğünde onu az önceki ufaklıktan ayıran ikiliye baktı. Üzerindeki aç bakışları deşifre etmesi gerekirse, şu an kızların ona ihtiyacı vardı. Hem de birinin belinde bağlı olan dildoya rağmen. Siyah yapay penis Kai'in yüzündeki gülümsemeyi şeytani kıldı. Sekste oyuncaklardan hoşlanırdı. Yatakta iki kız olmasının nedeni de bu değil miydi? Kızlar Kai için oyuncaktı. Ve şimdi oyun zamanıydı.

İkilinin karşısındaki sandalyeye oturdu ve bir sigara yaktı. Önce biraz izlemek istemişti. Kızlar onları süzen kahveliklerle daha da şevke gelip çığlıklarını yükseltiyor, bu esmeri tahrik etmek yerine güldürüyordu. Ancak yataktakiler gerçeği idrak etmekten uzak, birbirini sömürüyordu.

*cinsel içerikte doz aşımı*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*cinsel içerikte doz aşımı*

Kısa saçlı olan daha fazla sabredemedi ve uzanarak esmer genci kolundan yakalayıp yatağa çekti. Üzerinden sıyrılan havlu ereksiyon halindeki erkekliğini gün yüzüne çıkardı. Sırtı yatakla buluştuğu an kasıklarına binen ağırlığı hissetti Kai. Dudakları diğerinin kıskacındayken, dalgalı saçlı kızın vajinasına ait duvarlar çoktan erkekliğini yutmuştu. Kız yatak başlığına tutunarak oradan güç alırken, başlığın duvarı sürtmeye başladığı, çıkardığı gürültüden anlaşılıyor, ancak kulak tırmalayan gürültü inlemeler arasında kayboluyordu. Kısa saçlı olan dudaklarını sömürürken kaslı göğüste gezdirdiği parmaklarla, diğer kızın saçlarını kavradı. Dudaklarını Kai'den ayırıp onu süren kızla birleştirdi.

Kai ise ellerini başının altına koymuş, biri erkekliğinin üzerinde, diğeri becerdiği kızın dudaklarında, olan ikilinin yer aldığı en ateşli 10 sahne arasında başı çekecek görüntüyü izliyordu. Kısa saçlı olan bu ilişkide lafı geçen, baskın olandı. Kızın sağ göğsünü sıktığında diğerinin ağzından acı dolu bir inleme yükseldi. Dolgun saçlarını kavrayan ve göğsüne işkence eden ellerin yönlendirmesiyle dalgalı saçlı kız kalçalarını Kai'in üzerinden kaldırdı. Fırsatı değerlendiren Kai, daha rahat bir pozisyona geçebilmek adına doğruldu ve sırtını yatak başlığına dayadı.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now