5/9 * 5.6 Hayali eşsiz, o hayalinden daha eşsiz... (M)

3.5K 266 143
                                    

UYARI: Yer yer cinsel içerik dozunda dalgalanmalar olacak, dozu aşan kesitlerin başında ve sonunda uyarı notları var isteyenler o bölümleri atlayabilir. İyi okumalar ❣️






Justin Timberlake - Higher Higher

"Sanırım ben kıskanç bir aşığım, çünkü kimseyle paylaşamam.
...
Sen özelsin her halinle, farklı bir seviyede..."


"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Sehun yüzü esmere dönük halde ona yaslanmış, neredeyse kucağında yatacak pozisyondaydı. Jongin hayranlıkla Sehun'un yüzünü izlerken diğeri yavaşça gözlerini araladı. Ona gülümseyen esmeri görmek onun da gülümsemesine neden olmuştu.

Jongin, Sehun'un izledikleri yıldızlar gibi ışıl ışıl parlayan küçük gözlerinin içine bakarken "Sana ne zaman aşık oldum bilmiyorum; ne zaman seni bu kadar çok sevmeye başladım, sevgimi anlamlandırdım, beni sev diye kaç defa dilek tuttum bilmiyorum. Ancak yaşadığım her şeyin yeni olduğunu hissediyorum. Daha önce benzerlerini yaşamış olsam bile seninle olunca hissettiklerim hep yeni tanıştığım hisler.

Gözlerini devirdiğinde bunu sevimli bulsam da gerçekten canını sıkan bir şey yapmış olmaktan korkuyorum. Bakışların bana bakarken parlamadığında onları solduran ben miyim diye endişeleniyorum. Kollarımdayken kıpırdandığında rahat değilsen, sensiz kalırsam diye korkuyorum.

Seni kaybetmekten çok korkuyorum" dedi boğuk çıkan bir sesle.

Sehun onu anlıyordu, o da Jongin'i kaybetmekten korkuyordu ama aralarında büyük bir fark vardı Jongin asla ayrılmayacaklarını düşünürken Sehun bir gün korktuklarını yaşayacaklarına inanıyordu.

...

Gecenin karanlığında yalnızca arabanın farlarının aydınlattığı ormanlık yol Sehun'u ürkütmüştü, ancak Jongin çok rahat ve keyifliydi. Belki de keyifli olma sebebi restorandan çıkarken Sehun'a yaptığı küçük imaydı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

İkili yalnızca köz kalmış ateşlerinin başından kalkarken Jongin erken davranmış, hala yerdeki sevgilisini hızla kendine çekerek kaldırmış ve tüm bedenini bedeninde hissetme fırsatı yakalamıştı. Böylece Sehun'un söz geçiremediği, pantolonuna sığdırmakta güçlük yaşadığı belli olan kabarıklığını da kendi erkekliği üzerinde hissetmiş; hala bedenleri temas halindeyken "parmaklarım işini düzgün yapmamış anlaşılan, istersen yardımcı olabilirim, tuvalette seni rahatlatmama ne dersin" diye fısıldamış, Sehun'un panikle bedenini ondan ayırıp birkaç adım önden kaçar gibi çıkışa yönelmesine neden olmuştu.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now