Yaz Tatili * 4.6 - Mutlu 31'ler!

4.5K 354 133
                                    

Biraz "okuyanlar" ve biraz "ben" nedenli olan gecikme yüzünden üzgünüm. Hafta içi öğrendiğimiz haber kafamı toplamama engel oldu, oluyor... Umarım beklediğinize değer. İyi okumalar.

Jain- Come

"Gel bebeğim gel, sana dünyayı göstereceğim; Gel bebeğim gel, kabuslarını bastıracağım; Gel bebeğim gel, seni sonsuza kadar seveceğim; Gel bebeğim gel, gitmene izin vermeyeceğim"


"Gel bebeğim gel, sana dünyayı göstereceğim; Gel bebeğim gel, kabuslarını bastıracağım; Gel bebeğim gel, seni sonsuza kadar seveceğim; Gel bebeğim gel, gitmene izin vermeyeceğim"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




...

Çalan kapı ziliyle zorlukla yataktan kalktı. Gecenin bir yarısı kimin geldiğine dair en ufak fikri yoktu. Chanyeol ve Jongin dışında bir kişi daha vardı bu saatlerde onu ziyaret eden ama bu uzun zaman öncede kalmıştı. Kapının yanındaki küçük ekrandan apartman girişini görmeyi denedi kimse yoktu. Yatağa dönmek üzereyken kapının önünden gelen küfürlü homurtuları duydu.

"Siktiğimin kapısı! Pislik şerefsiz şifreyi niye değiştirdin? Bir daha gelmeyeceğim demiştim neden değiştirdin aşağılık..."

Kris duyduğu homurtuya kulak kabartmayı bırakıp küçük ekranda koridoru gösteren kameranın düğmesine bastı. Kapısının önünde yere oturan bedeni gördü. Bir ayağını uzatmış diğerini dizinden kırmış ve kolunu ona dayamıştı. Pek kendinde gibi durmuyordu. Başını yasladığı kapıdan ara ara dönüp kameraya doğru bir şeyler söylüyordu ancak onun ne söylediği ekrandan değil kapının önünden anlaşılıyordu. Artık ne kadar anlaşılabilirse...

Kris onu orada bırakıp gitmekle kapıyı açmak arasında kalmıştı. Giderse asla aklından çıkmayacaktı, kapıyı açarsa da hayatından onu çıkaramayacaktı.

"Ne oldu da geldin şimdi Lu?" diye mırıldandı bıkkınlıkla.

Kris ondan uzak kalmak için çok çabalamıştı. Şu an Chanyeol'a verdiği tüm nasihatleri deneyimleri sayesinde kazanmıştı.

Luhan'ı okulun en başında girdiği ilk derste fark etmiş ve görmezden gelmeyi denemişti. Olmamıştı.

Luhan derslerle ilgili ilgisiz sürekli yanına gelip durduğunda soğukluğunu korumaya çalışmıştı. Olmamıştı.

Tüm okul dağıldıktan sonra hala okulda çalıştığı bir gece Luhan asistanlar odasının ışığını gördüğünü arabasının çalışmadığını söyleyerek ona kendini bıraktırdığında evine kahve içmeye çağırmıştı. Kris itiraz etmeye çalışmıştı. Olmamıştı.

Kahve henüz bitmeden Luhan onun kucağına tırmandığında ona karşı yapacağı hiçbir şey olmadığını kabullenmiş, olmayacak şeyler yerine bir de oldurmayı denemeye karar vermişti. Ama yine olmamıştı.

Luhan ve Kris olmuyordu işte. Ama genç olan onu zorlamaktan vazgeçmiyordu. Geçen dönem Luhan'ın son dönemiydi ve okulda bile bakışlarının kesişmesini engellemeyi başarmıştı Kris. Onun derslerine girdiğinde yan gözle oturduğu yeri tespit edip o taraftan sakınmıştı gözlerini hep. Yaz tatili boyunca onu merak etse bile hakkında bir şey öğrenmek için hamlede bulunmamıştı, Chanyeol ve Jongin'i bu konunun çoktan kapandığına ikna etmişti. Hatta kendi bile kapandığını düşünmeye başlamıştı.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now