5/9 * 5.1 - Teslimiyet? (M)

5.5K 345 270
                                    


Troye Sivan - Bite
"Dudaklarımdan öp ve serbest bırak beni.
...
Ben rüyalarının konusu olabilirim.
...
Ateşte bir anka gibi..."

UYARI: Yer yer cinsel içerik dozunda dalgalanmalar olacak, dozu aşan kesitlerin başında ve sonunda uyarı notları var isteyenler o bölümleri atlayabilir. İyi okumalar ❣️ 



...

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

...

"Ben senden hoşlanıyorum. Çok hoşlanıyorum. Seviyorum.

Yıllardır seviyorum. Seni ilk gördüğüm andan beri seviyorum."

Baekhyun bu itirafı kafasından atmalıydı. Fakat yapamıyordu. İlk gördüğü andan beri Baekhyun'a bir şeyler hissediyor olduğunu söylemesi fazla abartı geliyordu ama Baek biliyordu ki Chanyeol böyle biri değildi. Birini elde etmek için yalanlar söyleyecek biri değildi. O her ne kadar o gözle bakmasa da Chanyeol'un azımsanmayacak kadar meraklısı vardı ve onun birkaç kişiyi reddettiğine dair dedikodular duymuştu geçmişte.

"Doğru söylüyorsa... Okuldaki ilk senemden beri mi benimle ilgileniyor? Ama hiç fark etmedim" dedi kendi kendine arabasının koltuğunda otururken. Chanyeol'un yanından ayrılalı 1 saate yakın olmuştu ve koşarak bindiği arabasının içinde oturup kalmıştı. Bu durumu açıklığa kavuşturmalıydı.

"Başkalarıyla olmalıyım. Onu kafamdan atmalıyım. Sehun'a bunu yapmasına izin veremem. Ben de yapamam."

Cümlesi henüz bitmişti ki arabanın hızla açılan kapısının kilitli olmadığına lanet etti. Chanyeol yan koltuğunda ifadesizce oturmuş, karşıya bakıyordu. Yüzünü ona dönmeden "beni eve bırakır mısın?" diye sordu.

Baek şaşkın bakışlarını yola çevirip sessizce arabasını çalıştırdı. Köşeyi dönmeden önce Chanyeol'un otoparkta duran arabasını fark etti. Bir şey söylemedi. Her hangi bir konuşma başlatmak kesinlikle işine gelmezdi.





 Her hangi bir konuşma başlatmak kesinlikle işine gelmezdi

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

...

Jongin küçücük kalmış buz parçasını diğer göğüs ucuna yönlendirdiğinde Sehun tüm bedenini kasmış, elinde olsa kaplumbağa gibi her uzvunu kabuğunun içine çekip saklanmayı seçerdi. Ama o piç kurusu kabuğunun içine girer yine onu bulur canına okurdu. Çünkü Kim Jongin olmak bunu gerektiriyordu.

Amorf *sekai*Où les histoires vivent. Découvrez maintenant