5/9 * 5.4 - Planlara karşı düğmeler

3.4K 290 126
                                    




Tom Odell - I Thought I Knew What Love Was

"Aşkın ne olduğunu bildiğimi düşünürdüm, seninle tanışana kadar..."


...

"Akşam biraz çalışmalıyız sanırım..."

"Çalışalım, sen nasıl istersen."


...

"Bu akşam çalışalım mı?"

"Sen uygunsan benim için sorun yok."


...

"Akşama geliyorsun değil mi?"

"Geliyorum."


...

"Yemeğe gelecek misin?"

"Evet ama lütfen evde salatalık olmadığına emin ol!"


...

"Yemeğe gecikmezsin değil mi?"

"Sehun'a bir şeyler uydurup çıkarım."


...

"Evdeyim."

"Bir saate sendeyim."


Günler birbiri ardına geçerken Chanyeol ve Baekhyun'un ilişkileri de bir düzene oturmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Günler birbiri ardına geçerken Chanyeol ve Baekhyun'un ilişkileri de bir düzene oturmuştu. Okulda öğretmen, öğrenci ilişkisi içerisinde kalan ilişkileri geceleri evli çiftlerden farklı değildi. Baekhyun bulduğu her fırsatı Chanyeol'la proje çalışacağı bahanesine sığınarak erkek arkadaşının evinde alıyordu. O evin sınırları onlar için özgürlük anlamına geliyordu. Chanyeol kapıyı açtığında Baekhyun'un üzerine sıçrayıp bacaklarını beline sarmasına öylesine alışmıştı ki bu girişi yaşamadıkları zaman acaba bir sorun mu var diye düşünmekten kendini alamıyordu.

Chanyeol fark etmese de aslında küçük bir sorun vardı. Byun Bora!

O ayaklı özgüven patlaması Chanyeol'la fazla ilgiliydi, en azından Baekhyun böyle düşünüyordu. Gerçekte Bora Chanyeol'a da herkese olduğu gibi davranıyordu, yani biraz flörtöz. Baekhyun'un ona kızmaya kesinlikle hakkı yoktu, bu durum genlerden geliyor olmalıydı ki iki kardeş de flört etmekten fazlasıyla hoşlanıyordu. Baekhyun Bora'dan kurtulsa bile babasına göre Chanyeol'un ideal damat adayı olarak görülmesi sinir bozcuydu. Tamam, ideal damat Chanyeol olabilirdi ama kesinlikle Bora için değildi.

Ama Baekhyun bu durumu da çözecekti.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin