5/9 * 6.5 - Bizim doğrumuz kimlerin yanlışı?

2.4K 188 82
                                    

Imagine Dragons-I Don't Know Why

"Gecenin içindeki yabancılar olabilirdik.
... Kalabalığın içindeki yüzler olabilirdik.

...Aşkın daima tehlikeli ve şimdi bizde kayboldum."


"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Chanyeol Kris'le durum değerlendirmesi yaptıktan sonra ikili Jongin'e haber vermemenin en doğrusu olduğuna karar vermişlerdi. Jongin'in ailesiyle daima problemleri olduğunu zaten biliyorlardı ayrıca büyük babasının tekin bir adam olmadığını da. Eğer Profesör Park haklıysa ki öyle görünüyordu bu durumdan en zararlı çıkacak kişi Sehun'du ve Chanyeol Sehun'un zarar görmesini istemiyordu.

Sehun orta gelir seviyesindeki bir aileden geliyordu ve Kim ailesine karşı onu koruyacak güçte kimsesi yoktu. Bu demekti ki Sehun sadece sevgilisinden değil başlamayan meslek hayatından da vazgeçmek zorunda kalabilirdi. Jongin'in bunları duyması ise başlı başına bir sorundu.

Her şey bir yana Chanyeol annesini de düşünmek zorundaydı. Sabah yapılan konuşmanın ardından Youngmi odasından hiç çıkmamış, tüm gün bir şey yememişti. Chanyeol birkaç defa nasıl olduğunu görmek için yanına uğradığında ise üzgün kadını camın önündeki sandalyesine oturmuş bahçeyi izlerken bulmuştu. Saat gece yarısına yaklaşırken Chanyeol daha fazla dayanamadı ve tekrar annesinin yanına gitti. Odaya girdiğinde Youngmi'nin masasının başında bir şeyler yazdığını gördü.

"Anne?"

Youngmi "ne oldu?" der bakışlarını oğluna çevirdi ancak konuşmadı. Chanyeol sessiz adımlarla ilerleyip sabah oturduğu koltuğa yerleşti.

"Sen buradan çıkıncaya dek ben de burada seni bekleyeceğim" dedi. Annesi ise hiçbir şey olmamış gibi bakışlarını önce bilgisayarına çevirip ardından defterine notlar almaya devam etti. Yaklaşık 1 saate yakın bir sürenin ardından Youngmi "git uyu Chanyeol, benim biraz daha işim var" dedi.

"Uyumak için kalmadım biliyorsun, şu konuyu çözelim ve ardından evime gideceğim, burada kalmayacağım" dedi Chanyeol. Ev diye kast ettiği elbette küçük sevgilisiydi. Bu lanet günün ardından tek istediği Baekhyun'u sarmak ve onun sıcaklığında gözlerini güzel çiçekli rüyalara açmaktı.

Youngmi bir şeyler söyleyecekmiş gibi bakıp ağzını açtıysa da vazgeçti, yalnızca "sen bilirsin" dedi.

"Ne yapmayı düşünüyorsun? Yani ne yapabiliriz ki?"

"Konunun seninle ilgili kısmı kapandı Chanyeol, öğrenmek istediğimi öğrendim. Gerisini ben halledeceğim. Sizden tek istediğim Jongin'e anlatmamanız."

"Anlatmayacağız, o konuda endişelenme, ama Kim Sung ne olacak, onlara Sehun'u söyleyecek misin?"

"Büyük ihtimalle onlar benden çok daha önce Jongin'in erkek arkadaşının kimliğini biliyordu. Benden bulmamı istemeleri ise sadece göz korkutma amaçlı, ucuz bir taktik.

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin