4/8 * 2.6 - İndi bindi tek damla gözyaşı...

4K 401 228
                                    

EXO - They Never Know (Tr. sub.)

"...onlar asla bilemez, sana daha fazla yaklaştığımı..."





...

Baekhyun, Chanyeol'la geçen çalışma gecesinin ardından hafta sonunu o uzunu düşünerek geçirmişti ve bu hiç iyi değildi. Daha kötüsü bu akşam yeniden görüşecekler ve ertesi günkü proje dersi için Baekhyun'un projesinin eksikleri üzerine çalışacaklardı. İşin aslı, bir başkası olsa Chanyeol kesinlikle böyle bir şey yapmazdı. Ancak konu Baekhyun olunca onunla geçirilecek fazladan birkaç saniye bile olsa bahane uydurabilirdi.

Baekhyun kendi içinde yaşadığı karmaşık duygular nedeniyle Sehun'un dağılmışlığından bihaberdi. Sehun yiyor, içiyor, uyuyor ve çiziyordu. Kendi dünyasına dalmış her türlü iletişime kapılarını kapatmış, bütün pencerelerine kilit vurmuştu. Hafta sonunu tek kelime etmeden hatta küçücük evin içinde nadir karşılaşarak bitirmişlerdi.

Baekhyun yine aynı kapının önünde açılmasını beklerken yaptıklarının doğruluğunu sorguluyordu. Elbette yaptıkları doğru değildi.

Çalışmaya odaklanarak geçirdiği saatlerin ardından sırtında hissettiği ağrı ile oturduğu yerden kalkıp gerindi kısa genç. Chanyeol onun bu sevimli hareketini küçük bir bebeğin esnemesine benzeterek gülümsüyordu.

"Şu lanet döşemenin detayını kontrol eder misin Sehun?" diye sordu Baekhyun, ardından kıkırdadı "Sehun'un kontrol etmesine alışkınım da özür dilerim Chanyeol" dedi.

Chanyeol gülümseyerek yanına geldi. Henüz eskiz aşamasında olduğu için Baekhyun projesini elle çizip sunum hazırlıyordu. Hocaların büyük çoğunluğuna göre bilgisayarda yapılan çizimler tasarım sınırlarını genişletmenin aksine hayal gücüne set çekiyordu. Chanyeol de onlardan biriydi elbette. Hatta Baekhyun'un gönye cetvel dahi kullanmasını istememiş ve serbest el, ölçekli detay çizmesi için zorlamıştı. Baekhyun eğitim hayatının hiçbir döneminde böyle bir baskıya maruz kalmadığı gibi, kaldığı takdirde edeceği isyandan da bir o kadar uzaktı. Sehun onun Chanyeol'u dinlediğini görse ağlardı.

Chanyeol Baekhyun'un elindeki kurşun kalemi aldı, kısa olanın üzerine doğru eğilip, tüm dikkatini çizime vermeye çalıştı. Onun insana neşe aşılayan kavun kokusu yüzündeki gülümsemeyi genişletti.

"Bak şimdi, döşemenin altında olması gereken izolasyonu çok kalın çizmişsin, o yüzden de zemin kotun yükseliyor. Serbest el çok fazla çizmiyorsun değil mi?"

Baekhyun omzundaki büyük elle ve diğer omzuna temas eden göğüs kaslarıyla baş etmeye çalışırken, yutkunarak "ha-hayır" diyebildi. Chanyeol bakışlarını çizimden ayırıp arzularını kontrol etmeye çalışan gence çevirdi. Baekhyun fazlasıyla terlemiş ve sıkılmış görünüyordu.

"Sen iyi misin?" diye sorarak biraz daha Baekhyun'un yüzüne yaklaştı uzun olan.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin