5/9 * 5.8 - Dilimin ucunda kelimeler...

3K 259 169
                                    




No Doubt - Don't Speak

"Kim olduğumuz konusunda rol yapmayı bırakmalıyım."





"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




...

"Byun Baekhyun seni çok seviyorum!

Bil bakalım bu gece kim benimle uyuyacak, kimse duymadan gizlice sevişelimci Oh Sehun?"

Otoparktan çatı katına çıkıncaya dek asansörde nefessiz öpüşen ikili kata geldiklerinin belirtisi sabitlenmeyle birbirlerinin dudaklarından ayrılmayı başardı. Sehun'un tüm kurtulma çabalarına rağmen Jongin parmaklarını kenetlemiş diğerinin elini bırakmamak için direniyordu.

Jongin dairesinin önünde durdu "hadi, gel buraya!" diye mızmızlandı.

Sehun hala parmaklarını çekiştirirken "sen gir üzerimi değiştirip geleceğim dedim ya" diye diretti.

"Üzerini ben zaten değiştireceğim, gel işte."

Sehun bıkkın bir gülümseme sundu esmere ve uzanıp dudaklarından minicik öptü. Jongin'in gözleri kapanmış, elleri otomatikman ince beli kavramıştı. Sehun avuçları arasına aldığı erkeksi yüze hayranlıkla baktı. Burnunu ucunu öptü.

"Hemen geleceğim. Sen daha gömlek düğmelerini çözmeye başlamadan orada olurum" diye fısıldadı kapalı düğmelerden birini açarken.

Jongin'in itiraz edecek yanlarına felç inmişti. Uslu bir sevgili olup sevgilisini dinledi. Zorlukla kollarını ince belden çözdü ve Sehun birkaç adım uzaklaşıp kendi dairesinin giriş şifresini tuşlarken ağlamaklı gözlerle ona bakıp son defa şansını denedi. Ancak Sehun inatçı pisinin tekiydi.


 Ancak Sehun inatçı pisinin tekiydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Baekhyun yoldan geçen bir taksiye binmiş ancak aklındaki düşünce yumağı yüzünden daha fazla kapalı kalmaya dayanamamış ve kendini araçtan dışarı atmıştı. Boş caddelerin korkutuculuğuna aldırmadan yürümeye başladı, dakikalarca yürüdü. Caddenin sonundaki apartmanı gördüğünde ayaklarındaki sızıyı hissetti. Ancak aklı hala karma karışıktı. Aslında olay basitti. Sehun'u karşısına alacak özür dileyecek ve itiraf edecekti. Kelimeleri böyle art arda getirince kulağa ne kadar kolay geliyordu. Oysa doğru kelimeler onlar değildi.

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin