5/9 * 6.2 - Kimse bilmeden sevseydim seni...

2.9K 257 152
                                    

UYARI: Yer yer cinsel içerik dozunda dalgalanmalar olacak, dozu aşan kesitlerin başında ve sonunda uyarı notları var isteyenler o bölümleri atlayabilir. İyi okumalar.

Massive Attack - Paradise Circus
"Aşk bir günah gibi sevgilim en derinde hissedenler için."


"Ben kimim? Değil mi ya, ben kimim; kimim de karışıyorum?" Dedi Sehun sinirli kahkahaları arasında ve aniden kahkaha atmayı kesti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben kimim? Değil mi ya, ben kimim; kimim de karışıyorum?" Dedi Sehun sinirli kahkahaları arasında ve aniden kahkaha atmayı kesti. Hızlı adımlarla Baekhyun'un yanına gelip yeni adam öldürmüş soğukkanlı bir katilin ses tonuyla "ablana pazarlamaya çalıştığın adamın sevgilisi!" deyip geldiği hızla odadan çıktı. Çarpılan ofis kapısı geride bıraktığı şoke olmuş ikiliyi yerinden sıçratmıştı.

Sehun sonunda bombayı patlatmıştı.

Giden gencin ardından hala açık olan ağzı ve hiçbir şeye anlam veremeyen bakışlarını sevgilisine çevirdi kısa olan. Ayaklarının altından yer kayıyormuşçasına sallandı Chanyeol'un hamle yapıp kolundan yakalamasıyla son anda düşmekten kurtuldu.

"Oturmam, lazım" dedi güçlükle ve Chanyeol'un yardımıyla en yakındaki çalışma koltuğuna oturdu.

"Baekhyun? İyi misin?"

"Sevgilisiymiş."

"Evet, bebeğim. Sen iyi misin?"

"Sevgilisiymiş."

"Anladım canım. Sorun yok."

Amaçsızca odanın her yerinde dolaşan bakışlar sinire bürünüp Chanyeol'a döndü.

"Ne demek sorun yok? Sana Jongin Sehun'un sevgilisiymiş diyorum. Nasıl sorun yok?"

Aniden oturduğu yerden fırladı, odanın içinde ne yapacağını bilmez halde dolanırken aklına üşüşen kelimeleri art arda sıralayıp anlamlı bir cümle oluşturamamaktan mustaripti.

"Nasıl?

Neden?

Ne zamandır?"

İki elini yüzüne kapattı. Yaptıklarını düşündükçe delirecek gibi oluyordu. O Sehun'dan sevgilisini kaçırırken olaylar çoktan başka yöne dönmüş ve Baek bunu anlayamamıştı.

"Bir de her boku bildiğimi söylerim.

En yakın arkadaşımın ne yaşadığından bile haberim yokmuş."

Adımları Chanyeol'un önünde durdu. Korkuyla onu izleyen sevgilisine doğru eğilip "anlıyor musun? Hiçbir şey bilmiyormuşum. Sehun sana aşık zannederken o piç arkadaşın bebeğimin aklını çelmiş! Aşağılık pislik onu öldüreceğim."

Baekhyun konuştukça Chanyeol ne düşüneceğini bilemiyordu. Birbirinden hoşlanan insanların birlikte olmasından doğal bir şey yoktu ki, Baekhyun neden sinir krizi geçiriyor gibi davranıyordu. Hoş, Chanyeol daha önce sinir krizi geçiren kimseyi görmemişti ama Baekhyun'un içinde bulunduğu durum onu fazlasıyla endişelendirip geriyordu. Baek sorular soruyor Chanyeol sakinleşmesi yönünde bir şeyler söylemek için ağzını açtığında, Baek o yokmuş gibi duvarlara başka başka sorular soruyordu. Bir ara tavanla bile konuşmuştu. Gerçi Chanyeol pek emin değildi Baek tanrısıyla mı yoksa tavanla mı konuşuyordu.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now