Yaz Tatili * 4.7 - Herkes bir şeylerin peşinde...

4.3K 392 169
                                    


Başlamadan önce...
*Baekhyun ve Sehun'un yıllardır süren ve birbirlerini aileleri olarak gördükleri bir arkadaşlıkları var. Birbirlerinden gizledikleri şeyler karşılarındakini hayal kırıklığına uğratmamak ve kırmamak üzerine yaptıkları çocukluklar sayılabilir. Ancak kendileri için de bir şeyler yapmaktan geri duramıyorlar sıradan normal insanlar gibi.
**Chanyeol ve Baekhyun'un yürüyeceği yol farklı; Sehun ve Jongin'in yürüdüğü yol farklı. Seçimlerinin getirilerini yaşıyorlar.
***Çiftlerin mutluluğu için çok isteklisiniz biliyorum ancak "öpüştüler, sonsuza dek mutlu yaşadılar" durumu %99 hikaye bitti demek ve henüz benim finalime var ama hem öyle olursa bunca bölüm yazılan düşünülen kurgunun ne önemi kalır. Yine de bitir artık sıktı diyorsanız onu da düşünürüm.
Hikayeyi okurken bu notu aklınızın bir köşesinde bulundurmanızı istiyorum. Rahatsız olduğunuz bir şey varsa mesaj kutum, anonim sorularınız, eleştirileriniz varsa cc hesabım açık. Yazabilirsiniz.
İyi okumalar.


Ruelle - War Of Hearts (Acoustic Version)

"Gel bana, gece saatlerinde.
Senin için bekleyeceğim, uyuyamıyorum
Çünkü düşünceler beni yiyip bitiriyor,  sen düşüncesi beni bitiriyor..."  


...

Eline bulaşan ıslaklık dudaklarında bir gülümsemeye neden oldu. Sehun'un kıvrılan dudaklarını hissettiğinde esmer olan da gülümsedi. Ancak hala soluk soluğa olduğu gerçekti. Sehun gülümsemesinden öptü Jongin'i ve "mutlu 31'ler" diye fısıldadı.


 Sehun gülümsemesinden öptü Jongin'i ve "mutlu 31'ler" diye fısıldadı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Mırıldayarak uyandı ve hala sımsıkı sarılı olduğu kucağa biraz daha gömüldü, o geniş omuzlarla ne kadar mümkünse. Jongin kollarındaki miskin kediye gülümsedi ve uzanıp saçlarının arasına bir öpücük kondurdu. Sehun bakışlarını esmer olana çıkardı "günay-" kelimesi dudaklarındaki kalın dudaklarla yarım kaldı. Esmer olan gülümseyerek geri çekildi ve "günaydın" dedi. Sehun'un gülümsemesi genişledi. Onun kollarında uyanmak en güzel uykularına bile bedeldi.

Ardından yavaş yavaş aklı yerine geldi. Odasında ve Jongin'in kolları arasında olmak yine dün olduğu gibi onu odadan dışarı çıkarması demekti. Panikle sarılı olduğu kollardan kurtulup yataktan fırladı. Odada saçlarını karıştırarak oradan oraya gezerken Jongin yüzündeki sinsi gülümsemeyle Sehun'u izliyordu.

"Neden geldin ki sen? Şimdi yine seni buradan çıkarmam gerekecek. Yemin ederim mideme ağrılar sokuyorsun!"

Esmer olanın gülümsemesi gittikçe büyürken Sehun onun dalga geçen tavrına sinirlense de dışarıdaki Baekhyun korkusuyla bağıramadığı bir "ne?" sertçe dudaklarından döküldü.

"Tam bir baş belasısın Kim Jongin!"

Jongin yataktan doğrulup sinirle odada dolanan sevgilisinin kolunu yakaladı ve onu yeniden yatağa çekti.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now