4/7 * 0.4 - Aseksüel Fani & Heteroseksüel Seks Tanrısı

4.4K 357 91
                                    

All That Jazz - Meguru Kisetsu










...

4m2'den biraz daha dar, darlığını önemsemeden geniş bir küvete sahip olan ilahi sığınak...

Banyo Sehun'un bu evde en çok zaman geçirdiği mekan olmak üzereydi. Belki de çoktan olmuştu...

"Neden ben tanrım?" diye homurdandı.

"İşte o sapık komşu -ki bu durumda ben ondan daha sapık bir pozisyondayım- artık onu dikizleyenin Baek olma ihtimalini %50'ye indirmiş olmalı- Lanet olsun sana sersem Baek!

Tanrım kalbimi çarptırmak için onu seçmek zorunda mıydın?"


Sehun aynadaki aksine isyan ederken kapının tıklatıldığını duydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Sehun aynadaki aksine isyan ederken kapının tıklatıldığını duydu.

"O elinde tuttuğun yalnızca işemek için değil, ama sen yine de sıkı tut etrafa sıçratma!"

Sehun az önceki cümlelerinin duyulmadığına emin olup yerinden çıkacakmış gibi atan kalbini bedenine bastırdı ve kapıdakinin istediği cevabı verdi.

"Siktir git!"

Onlar gerçekten iki iyi dost olarak aynı frekanstaydı. Sehun'un, aşık olduğu genci arkadaşı statüsünde tutabilmek adına harcadığı yıllar işe yaramıştı. Byun Baekhyun asla ondan şüphelenmemiş, Sehun'u dostu olarak görmüş, kabul etmiş ve kabul ettirmişti. Zengin bir ailenin oğlu olarak, "okul masrafı için çalışmak zorunda olan biriyle arkadaşlık, gizli çıkarlar barındırır" lafını babasına yutturmuştu.

Babası belli oranda yanılıyordu. Ancak Baekhyun da babası gibi yanılıyordu. Sehun bir anlamda çıkarı için Baekhyun'un yanındaydı. Manevi yönden Baek'ten istedikleri, maddi hiçbir şeyle boy ölçüşemezdi.

Sehun, Baek için ideal olmayı istiyordu. O her istediğinde yanında olanı, her istediği şekilde yanında olanı ve buna daima devam edecek olanı oynuyordu. Baekhyun bir gün uyandığında dost Sehun'u değil, aşkı Sehun'u bulsun diye kalıyordu. Sadece o gün için, sevileceği gün için sevdiğinin dostu rolünü oynuyordu. Aşık olduğu gencin en yakını olarak onu yakınında tutuyordu.

Bu biraz...

Hatta birazdan biraz fazla zavallılıktı.

Ancak Sehun Baekhyun konusunda hep zavallı, hep çaresiz olandı.


Ancak Sehun Baekhyun konusunda hep zavallı, hep çaresiz olandı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amorf *sekai*Where stories live. Discover now