Yarıyıl * 2.0 - Tahriklere kapılmak tahriplere neden olur.

3.9K 379 268
                                    

Ortalarda bir yerde biraz sakıncalı içerik bulunuyor sonra yok beni uyarmadın demeyin 😇

Charlotte Cardin - Dirty Dirty

"...senin hakkında sahip olduğum tüm kirli düşüncelerimi yıkacağım..."








...

Sehun ailesinin yanına giderken ve orada geçirdiği 3 gün boyunca Kim Jongin hakkında düşünmeden duramamıştı. O gerçekten garip biriydi. Bazen katlanılmaz bir baş belası gibi davranırken, bazen de ağzından çıkanlar hayatınızda duyduğunuz en anlamlı sözlerdi. Ancak Sehun onu düşünmemeye karar verdi. Kim Jongin uzak kalması gereken insandı. Mesleki deneyimlerinden yararlanmak dışında ondan gelecek her hangi bir olumlu girdi olamazdı.

Eve dönmek üzere yola çıktığı gün, Baekhyun henüz ailesinin yanından kayak merkezine geçiyordu. Bu da 1 haftası geçmiş, toplamda 3 hafta olan yarıyıl tatilinin, neredeyse tamamında Baek ve Sehun'un ayrı kalacağı demekti. Tabii bu süreyi Baek, Jin'le geçirecek Sehun ise bu duruma dertlenip içip içip çizecekti.
Tanrı o tasarımlara ihtiyaç duyanların yardımcısı olsun...


 Tanrı o tasarımlara ihtiyaç duyanların yardımcısı olsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

Tatilin ikinci haftası oldukça sakin geçmişti. Sehun döndüğünde terastaki masanın üzerinde bulduğu yan dairenin teras kapısına ait anahtarla, başlarda korkarak, daha sonra ise Jongin'in olmadığına güvenerek rahatça istediği araştırmayı yapmıştı. Bu süreçte ne Taemin ve Hyerin'den ne de ekibin diğer elemanlarından haber almıştı. Belki de tek çalışan Oh Sehun'du.

Sabahları herhangi bir rahatsız edici ses olmadan uyanıyor, kahvaltısını yapıp, biraz Cutie Pie'la oynuyor -evet köpekçik tümüyle Sehun'a kalmıştı-, maillerini kontrol ediyor ve kahvesini alarak yan daireye geçiyordu. Bu muhteşem bir şeydi. İstediği her dergi, her kitap elinin altında ve onu mutlu etmek için bekliyor gibiydi. İçindeki sinsi yan Junmyeon'u arayıp tüm kitapları fotokopiyle çoğaltma isteğini dile getirse de Sehun kitaplara kıyamadığı için yapmıyordu. Ancak yine de sadece zihnine güvenip öylece kitapları bırakamayacağı için telefonunun hafızası çektiği birkaç yüz fotoğrafla şimdi daha yararlıydı.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amorf *sekai*Where stories live. Discover now