Yaz Tatili * 4.0 - Çizgiden fazlası... (M)

6.4K 410 496
                                    

ÖNEMLİ!
Cinsel dozu fazla olan kısımların başında ve sonunda uyarı bulunuyor, okumak istemeyen o bölümleri kolaylıkla atlayabilir. İyi eğlenceler 😉


LP - Tightrope

"Korktuğunu biliyorum. Ama cennete çok yakınsın.

Gözlerini sıkıca kapat, sadece bir tüymüşsün gibi davran."








...

İki beden de ağır ağır sakinleşirken, sessizlik Jongin'in irkilmesine neden oldu. "Ya Sehun olanlardan pişman olduğu için sessizse" düşüncesi zihninde yankılandı. Bakışları ürkerek Sehun'u bulduğunda, beyaz tenli genç az önce sevişen o değilmiş gibi hissiz ve düşünceliydi.

Önce iyi olup olmadığını, daha sonra ise ne düşündüğünü sordu sigarasının dumanını ağır ağır özgür bırakan gence. Sesindeki tedirginliğin anlaşılıyor oluşu umurunda değildi. Her şey ama her şey ortadayken çekineceği bir şey olmadığını düşünüyordu.

Sessizlik uzayınca dayanamadı boğazını temizledi. Hala cevap beklediğini hatırlatmak istedi belki de...  Ve asla tahmin etmediği yanıtın, öpmeye doyamadığı dudaklardan döküldüğü ana şahit oldu.

"Sence de...

Biraz kısa sürmedi mi?"


Biraz kısa sürmedi mi?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

Jongin ciddi ifadesini bozmadan sorusunu yanıtlayan beyaz tenli genci süzüp doğru duyup duymadığını tarttı kafasında. Ardından ise yüksek sesli bir kahkaha patlattı ve yüzünü yatağa gömerek sesini bastırdı. Sehun göz ucuyla esmeri süzdü. Ancak bir şey söylemedi. Onun yerine sigarasını söndürüp yataktan kalktı ve etrafında dolaşıp Jongin'in tarafında, yerde duran bornozunu alarak üzerine geçirdi. Jongin, Sehun'un bu küçük gösterisinin yalnızca son bölümünü yakalamayı başarabilmişti. Kahkahası aniden kesildi.  O dolgun kalçanın bornoza saklanıp, beyaz kumaşın geniş omuzları örtüşünü büyülenmiş gibi izledi. Sehun banyoya gittikten sonra sırt üstü yatağa uzanıp bir eliyle saçlarını karıştırırken acımasız olanın bornoz mu yoksa Sehun mu olduğunu düşünüyor, diğer yandan ise Sehun'un sorusu aklına geliyor ve hala gülüyordu.

Kıkırdamaya devam ederken "tanrım, teşekkürler. Pişman olmasındansa erken boşaldığımı düşünmesini tercih ederim. En azından telafi edilebilir" dedi yukarıda olduğunu varsaydığı tanrıya.

Sehun aslında yalnızca sesli düşünmüştü. Evet Jongin'i iğnelemek istediği de doğruydu ancak onun bu cümleyi kurması tüm yaşananların rüya olmasını gerektirirdi ki hiçbir şey rüya değildi. En azından bacaklarından esmerin, göbek deliğinden kendi spermleri yer çekimine direnemez süzülürken her şeyin gerçek olduğu su götürmezdi.

Hem o kadar gülünecek bir şey de söylememişti. Jongin'in Xiumin'le saatlerce seviştiğini kendi kulaklarıyla duymuştu ve sonra evdeki tüm o gürültüler de saatlerce sürerdi. Ama Sehun'la birlikte olunca öyle olmamıştı. Gerçi tam olarak emin de değildi, belki de o kısa olduğunu düşünmüştü, kim bilir?  Sonuçta kendi açısından kıyas yapabilecek bir seviyede değildi. Yine de Jongin'in kahkaha atmak yerine biraz bozulmasını beklemişti. O güne dek onunla dalga geçen hep oydu ve şimdi Sehun'un eline fırsat geçmişti. O da bunu kullanmak istemişti.

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin