5/9 * 5.7 - Piçsel Temizlik

2.9K 272 248
                                    




Bruno Mars -Treasure

"Sen benim için hazinesin. Tatlım sen benim altın yıldızımsın.

Biliyorum benim hayallerimi gerçekleştirebilirsin"


Biliyorum benim hayallerimi gerçekleştirebilirsin"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




...

Chanyeol Baekhyun'u eve bırakmayı teklif bile etmemişti. İkisinin de aklından aynı düşüncelerin geçiyor oluşu kısa olanı gülümsetti. Araba Chanyeol'un evinin otoparkına inerken Baek'in aklına önemli bir ayrıntıyı unuttuğu geldi. Oldukça önemli bir ayrıntıyı...

Elini Chanyeol'un elinden çekti ve diğerinin ürkmüş boş bakışlarına göz kırpıp arka cebinden çıkarmayı başardığı telefonu göstererek sessiz bir yanıt verdi. Her kadını kıskandıracak güzellikteki tırnaklarının dokunmatik ekrana art arda çarpıp çıkardığı seslerle Chanyeol ilişkilerindeki görünmeyen karakterin haberdar edildiğini anlamıştı. Sehun onlar için neydi bilmiyordu uzun olan. Daha önemlisi Baekhyun için ne kadar önemliydi. Bir sorun yokmuş gibi ya da Sehun'a açılıp açılmayacağını soran o değişmiş gibi Chanyeol'la gizli bir ilişki yürütüyordu.

Chanyeol Sehun'dan saklanmayı çocukça bulsa da Baekhyun'la bu konuyu konuşmaktan kaçınıyordu. Sonuçta onun arkadaşıydı ve aralarındaki ilişkiye burnunu sokmak istemiyordu. Sokması halinde mutluluğunda olma ihtimali canını sıkıyordu.

Araba durduğunda Baekhyun da gülümseyerek indi ve telefonunu kapatıp çıkardığı yere soktu. Chanyeol telefonun neden kapatıldığını tahmin edebiliyordu, Baekhyun onunlayken bunu sık yapıyordu, özellikle Sehun'a yalan söylediği zamanlarda.


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

...

"Bana yalan söyledin. En son Taemin'le birlikte oldum dedin ama ondan sonra Kibum'la seni arabada gördüm ve bana o gün Kibum'ın içindeyken beni hayal ettiğini, hayalinin eşsiz olduğunu söyledin.

Bana yalan söyledin. Bunun için bana özürlerin en büyüğünü borçlu değil misin Kim Jongin? Hatta daha sonra Kibum'ın kafeye geldiği gün var. O gün de masanın altında bir haltlar yaptığınızı biliyorum. Biri özür borçluysa bu ben değilim" diye diretti Sehun.

Amorf *sekai*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin