4/7 * 1.3 - Çok amaçlı bardak!

3.3K 374 78
                                    

Blur - Song 2


...

"Sana geçen sabahki rüyamı anlatmadım değil mi?"

Sırt üstü Baekhyun'un yatağına uzanmış, bedeninde kol gezen ağrıların hafiflemesini arzularken "bu defa nerede tanrı tarafından beceriliyordun, inan umurumda değil" dedi.

Baekhyun ayağındaki terliği çıkarıp "DÖN!" diye bağırdı. Sehun itiraz etmeden yan dönerek terliğin kıçına şaplamasına izin verdi. Şu an hiçbir şiddet ağrılarından daha kötü olamazdı.

"Sen kötü bir arkadaşsın Oh Sehun!"

"Baekhyun biraz omuzlarıma masaj yapsana."

Sehun yüz üstü yatağa uzanıp Baekhyun'un kalçalarına oturmasını bekledi. Kısa olan arkadaşını kırmayıp, dolgun kalçaların üzerine yerleşti ve uzanıp geniş omuzlarını sıkarken bir yandan da rüyasını en ince ayrıntısına dek anlatmaya başladı. Sehun uyurla uyanıklık arası duyduklarının kendi rüyasında canlanmaması için dua ediyor, önündeki 24 saatin 20'sini uyuyarak geçirip anlatılanları hiç duymamış gibi yapmayı planlıyordu.

Ağrılarını geçirmeye çalışan Baekkie'sinin narin elleriyle uykuya dalmadan önce, aklında sabah olanlar vardı. Sakince çalışmayı ve biraz keyif yapıp dinlenmeyi umduğu gün, o saate dek yorucu ve bir sürü saçma olayla dolmuştu. Resmen Baek'in seks tanrısı Kai tarafından tacize uğramış, bu düşünceyle boğuşurken bir de o tacizciye bornozlu anılar hediye etmişti. Hepsi şu kalçasında oturan şapşal güzellik yüzündendi. Kafası yastığa gömülü olduğu için boğuk çıkan bir sesle "sen jüriye hazır mısın?" diye sordu. Baekhyun bu aralar müzik kulübüyle daha fazla ilgileniyordu. Sehun uyuduğu aralıklarda çizim yapıyor olsa bile maket yaptığına tanık olmamıştı.

"Seni uyutunca, 2 kesit daha çizeceğim. Ardından şirkete gidip maketimi alacağım."

Sehun biliyordum anlamına gelen "hıh"lamalı küçümseyici sahte gülüşünü yastıkla örttü.

"Gülme! Herkes maket işlerinde senin kadar yetenekli değil. Gerçi sen benim aksime mimar olmak için doğmuşsun."

"İsteseydin sana yardım edebilirdim."

"Saçmalama Sehun bu ara çok yoğunsun, şu haline bak ütülenmiş çarşaf gibisin kımıldayamıyorsun bile. Aslında senin projenin maketini de yapacaklardı ama sen zaten bitirmişsin" dedi Baekhyun, göz ucuyla arkadaki makete bakarak.


 Aslında senin projenin maketini de yapacaklardı ama sen zaten bitirmişsin" dedi Baekhyun, göz ucuyla arkadaki makete bakarak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Kabul etmeyeceğimi biliyorsun, ofistekilere iş yüklemesene."

"Belki biraz değiştirip kullanırsın, sana kolaylık olur diye düşünmüştüm. Ama unutmuşum mükemmel Oh Sehun her zaman bir adım öndedir."

"Teşekkür ederim Baekkie, biraz da belime masaj yapar mısın?"

"Önemsiz bebeğim" dedi Baekhyun, kalçasını Sehun'un dizlerinin arkasına gelecek şekilde kaydırıp, tüm gücüyle beline baskı uygularken.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now