4/8 * 2.8 - Şaşırdım mı? Hayır!

4.1K 404 310
                                    

Blackbear - idfc

"Çünkü sana karşı gerçekten hislerim var...

Sikimde değilmiş gibi davranıyorum. Orada değillermiş gibi...

Çünkü çok korkuyorum. Ben senin için sadece bir aptalım..."


...

Jongin dönüp gitmek üzere olan genci kolundan yakalayıp "Chanyeol için mi Sehun? Onun için mi buradasın?" diye sordu. Sehun esmerin gözlerinde, şüphenin neden olduğu bulutlanmayı gördü.

"Haddini aşma Kim Jongin. Kolumu bırak ki işime dönebileyim. Tıpkı Taemin'e dediğin gibi" diyerek esmerin tutuşunu gevşetmesini sağladı ve çalışma odasına döndü.

Jongin az önce denizliğe bıraktığı Chanyeol'e ait kupayı kavradı. "Kahven sert, ama ağzımda vazgeçilmez bir tat bırakıyor Oh Sehun, sen de öyle misin?" diye mırıldandı. Aklında hala Sehun'un Chanyeol ve Baekhyun'la olan ilişkisi dönüyordu. Sarışın gencin Baekhyun'dan hoşlandığından neredeyse emindi ancak Chanyeol, Sehun'un çizdiği resimde nerede duruyor buna karar veremiyordu. Tek tesellisi arkadaşının Baekhyun'dan başka kimseyi görmeyeceğiydi.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

...

"Yarışma projesi nasıl gidiyor?"

Sehun bakışlarını bilgisayarın ekranından kaldırmadan kendi projesine devam ederken "ne verirlerse çiziyorum işte" diye isteksizce cevap verdi. Baekhyun Sehun'daki bu mutsuz halin farkındaydı, ancak nedenini hala öğrenememişti.

"Siz bugün maket malzemesi almaya gitmeyecek miydiniz?"

Sehun'un omuzları düştü. Mümkünmüş gibi canı daha da sıkılmıştı. Aralarında geçen konuşma sonrasında Jongin onu köşeye sıkıştırmaya çalışmamış olsa da esmer olanın tavırları, bakışları Sehun'u rahatsız ediyordu. "Ne demek Chanyeol için mi buradasın?" diye esmerin dediklerine isyan etti içinden. "Dışardan bakıldığında gerçekten Chanyeol'den hoşlandığım falan mı düşünülüyor?" sessiz düşüncelerini daha derine gömdü. Çünkü hepsi saçmalıktı.

"Bilmiyorum. Bir şey demedi."

"Kafede söyledi ya."

"Tamam işte ondan sonra bir şey demedi. Ne bileyim ne zaman nereye gideceğiz."

"Arasana."

"Sebep?"

"Ben olsam şimdiye defalarca aramıştım" dedi Baekhyun, ancak söylediği nedense kendine de inandırıcı gelmemişti. Lanet sırık sanki içine zehirli bir tohum ekmişti de Baekhyun'un tüm sürtüklük genleri yavaş yavaş ölümle mücadele edip, mücadeleyi kaybediyor gibiydi. Arzu dolu Baek gitmiş, alışkanlıkları nedenli demesi gerekenleri söyleyen bir Baek gelmiş gibiydi. "Byun Baekhyun bu durumdan sıyrılamaz mı sanıyorsun sırık?" diye zihninde oluşan düşünceye meydan okudu.

Amorf *sekai*Where stories live. Discover now