Anonimle Tanışma|3.Bölüm

3.1K 432 346
                                    

Yine her zamanki gibi sabahın erken saatinde uyanmak zorunda kaldım. Tabiî bu defa sınav stresi yoktu, sonucunu bekleme zorluğu vardı. Ah şu bitmek bilmeyen kederli sınavlarım, ne çektim sizden. Yatağın soğuk tarafını bir kenara atıp mahmur gözlerle güneşin doğuşunu selâmladım. İçimde güzel şeylerin oluşunu bekleyen umutvari hücrelerin neşeli sesleri yankılanıp dururken çat kapı odayı işgal eden annemle göz göze geldim.

"Ee oğlum dün sınavdan sonra pek yorgundun konuşmadık. Sınav nasıl geçti? "

İşte annem herkesin merakla beklediği o mühim soru ile can damarımdan vurdu. Gol oldu gol.

"Matematikten beş soru çözdüm onun dışında gayet güzel geçti. Sonuçlar açıklanınca konuşuruz. Anne biraz yalnız kalmak istiyorum."

O kadar sınav stresi yaşayıp duran bünyem gereğinden fazla halsiz düştüğü için bir müddet kış uykusuyla yetinmek zorundaydım. Zira bu baş ağrısı beynimi zonklatıp duruyordu. Masanın üzerinde duran telefonumu evlatlık bir şekilde yatağımın üzerine koyarken terli tişörtümü değiştirmeyi de ihmal etmedim. Ne sandınız kış uykusuna terli uyuyacağımı mı? Hayır ben bu konuda çok hassastım. Aklıma birden uzun zamandır bilgisayar oyunlarından mahrum kalışım gelirken üzülmemek elde değildi. Dile kolay tam dört ay boyunca her şeyden fedakârlık yaptım, canımı bile önemsemediğim şu lanet sınavlar için.

Yatağımın üzerine koyduğum telefonu elime alıp mesajlara baktım. Arkadaşlarımdan gelen tebrik mesajları yüzümü gülümsetirken siteden gelen mesaj ile yüz ifadem bir anda değişiyordu.

"@BluegirlX : Merhaba, nasılsın? "

"@AsabiNiya1903 : Merhaba, hesabımı herkes bilmez sizi tanıyamadım? "

Bu kız da kimdi? Hesabımı da nereden buldu ki? Akrabalarım ve en yakın arkadaşlarım bile bu hesabımı bilmezken hatta pek takipçim yokken nasıl beni buldu? Hiç anlamıyorum. Kafamda deli sorular.

"@BluegirlX : Sen beni tanımazsın."

"@AsabiNiya1903 : Tanımadığın insanlarla neden konuşmak istediğini anlamıyorum. "

"@BluegirlX : Hayatımda ilk kez bir erkeği yakından tanımak istedim ve her şeyi mahvediyorsun. Eğer istersen bir daha sana mesaj atmam, hoşça kal. 0553*****03."

Mesajı hemen ekran görüntüsü alıp tekrardan okumak için tıkladığım anda hesabın bir anda ortadan kaybolduğunu gördüm. Ufak bir hüznün yüreğime çöreklendiğini görmek çok geç olmadı. İyi de bu kız beni tanımak istiyorsa konuşmak istiyorsa neden engel attı ki? Orijinal hesabıma giriş yapıp kullanıcı adını aratmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. Sihir mi yaptı bilmiyorum ama bir anda ortadan kaybolup gitti. Ben akıllıca kaydettiğim mesajı açıp orada duran numarayı 'anonim' diye rehbere kaydettim. İyi de bu kızın hesabı kapatıldı diyelim ya da beni engelledi, peki neden bana numarasını yazdı? Saniyeler içerisinde de ortadan kaybolup gitmesi içimi kemirip duruyordu. En azından ona mesaj atabilirsin Niyazi. Parmaklarım klavyenin üzerinde hızla hareket ederken içimde tarifi olmayan bir his oluşuyordu. Hayırdır Niyazi, fotoğrafını dahi görmediğin bir kıza mı aşık olacaksın? Aklını, başını, kalbini sınava al.

"Niyazi : Mavi kız, beni neden engelledin? Hesabını da bulamadım nereye kayboldun? Yoksa sen peri kızı mısın? "

"Anonim : Sen sandığımdan da zeki çıktın bu kadarına vereceğim cevabım yok. Eğer numaramı kaydetmemiş olsaydın bir daha bana ulaşamaz ve konuşamazdın. "

"Niyazi : Neler oluyor kafam almıyor yardımcı olsana. Daha dün sınavdan çıktım, hamsi gibi tavada pişiyorum resmen. Beni nasıl buldun?"

Yüreğim kıpır kıpır halde iken o mübarek cevap sonunda geldi.

" Anonim : Senin okuduğun lisede sınava girdiğim için bende çok yorgunum. Konuya açıklık getirmek için söylüyorum, senin olduğunu tahmin ettiğim bir sıranın üzerinde yazan nickname dikkatimi çekti sınav kağıdımı verdikten sonra tekrar ismini gördüm. Sınavdan sonra telefonuma bunu kaydedip sosyal medya hesabını bulmaya çalıştım. Normalde böyle şeylerle uğraşan biri değilim ama Beşiktaşlı olman beni etkiledi."

" Niyazi : Gerçekten çok ilginç. Oturduğum sıraya ne ara ismimi yazdığımı bilmiyorum ama değişik bir tevafuk oldu. Anonim hanım sizinle tanıştığıma memnun oldum. Bu arada ikimizde sınav mağduruyuz."

"Anonim : Ah çok teşekkür ederim. İsmimi zamanla söylerim, lütfen beni çok sıkma olur mu? Sınav sonuçları açıklandığında görüşürüz."

***

Diğer bölümde görüşmek üzere. :')

Desteğini esirgemeyen her güzel yüreğe benden bir teşekkür gelsin. İyi ki varsınız. ❤😍

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now