Garip Hayatlar |40.Bölüm

382 87 48
                                    

Bilmece misali ilerleyen yaşantımın gizemi giderek artıyordu. Otobüs bekleyen bir yolcu yüreğim, aşk durağında seni görme ümidiyle sabrediyordu. Alnıma dökülen perçemlerime hazin dolu bir yaş karışırken ellerimde yamalı bir hayat duruyordu. Geriye dönüşün kaçınılmaz oluşu içimdeki gümbürtüye sessiz kalırken gözlerimi tavanın yalnızlığına bırakıp dertlerimi saydım. Bir tutam umut sözcüğünü barındıran küçük kalbim sevgiye ihtiyaç duyuyordu. Herkes tarafından işe yaramazın teki olarak anılan aptal birine dönüşmek ruhumu yıpratıyordu. Kalbime hapsolan sevgimi insanların merhametsizliği ile harcamak istemiyordum. Tarumar olan bedenimde içime saplanan acıları benden başka bilen olmayacaktı, olmamalıydı. Zira insan ne kadar kendini anlatsa o denli yara alıyordu. Hayat denen bu mecmuada kendi yıkımını okuyup seyrediyordu sevgili insanlar. Dilinde eğip büktüğü her sözcüğün dışarı kolay çıkmadığı zamanları olur, yaralı kalplerin. Kimseler bilmez bir kalbin defalarca nasıl ezilip hor görüldüğünü. Kimse bilmez,  sadece güler  geçer. Bende gülmeyi geçmeyi seçtim acılarıma, her kahkahamda beni boğan yaralı ruhuma ufak bir gülüş hediye ettim.

Düşünceler beynime kene gibi yapışırken başımın zonklayışı ile yatağımdan kalktım. Mide düşkünü biri olduğum için soluğu mutfakta buldum. Bugün yediğim dost dayağı sayesinde iştahımı kaybetsem de buzdolabının kapağını açıp yiyecek  bir şeyler çıkardım. Gece gece sucuklu yumurta yiyememek ne acı öyle. Bir bardak süt ısıtıp annemin gündüz yaptığı sarmaları tabağa koyup yemek için odama götürdüm. Bu esnada sütümü de içip daha fazla uzayacağımı hayal ederken bir sırık halini almaktan korktum. Yemeğimi yedikten sonra telefonumu elime aldım.
Cennet adıyla gönderilen mesaja anlam veremeyip  gerçek Cennet'i aradım.

Cennet'im Aranıyor...

Dakikalarca çaldırmama rağmen açan yoktu. Beklemekten başka bir şansım olmadığını bilerek sosyal medyaya baktım.  Gülseren ismini kullanarak beni işleten Buse'yi her yerden engelledikten sonra telefonuma gelen mesaja baktım.

"Cennet'im : Niyazi abim sesimi duyar gece konuşmamız uygun değil. İyi geceler. "

"Niyazi : İyi geceler. Az önce rehberimde olmayan bir numaradan mesaj geldi, Cennet yazmış altına da. Bu aralar herkes işsiz beni işletiyor mübarek. "

"Cennet'im : Niyazi o numarayı engelle gitsin. Belli ki seni işleten biri uğraşmana değmez. "

"Niyazi : Tamam birtanem, bu arada iki  gün sonra buluşalım mı? "

"Cennet'im : Çok güzel olur,  seni de özledim zaten. "

"Niyazi : Bende seni çok özledim, Cennet'im.❤ "

************************************
Cennet'in Ağzından;

İkiz bozuntusu uyku saati gelmesine rağmen telefonu elinden bırakmayıp bir şeyler yapıyordu. O gülüyor muydu? Hayattan hiç zevk almayı bilmeyen Su, ne ara güleryüzlü birine dönüştü cidden anlayamıyordum. Ben ise hüzünle olanları seyrederken Niyazi'den gelecek mesajı bekliyordum. Tekrar tekrar mesaj yazıp göndersem de netice olumsuzlukla sonuçlanıyordu. Mesaj yoktu,  denemelerim sonuçsuz kalırken yüreğimden koca bir kırık kopuyordu gözyaşlarıma karışıyordu. Son çare diyip Niyazi'yi aradım. Hemen çalıp kapanması numaramı engellediğini gösteriyordu. İyi de Niyazi ilgiyi seven haylaz biriydi. Beni niye sebepsiz yere engelledi ki? Ne olabilirdi? Su'yu kapının arkasında izlerken bir anda kahkaha atıp yatakta zıpladığını görmemle ne yapacağımı bilemeyip sinirlendim. Eğer aklımdan geçenler gerçekse fazlasıyla üzüleceğimden eminim. Paldır küldür bir şekilde kapıyı açarken neşesinden ödün vermeyen Su ile karşı karşıyaydım.

"Hayrola  rüyanda beni mi gördün bayan cehennem?"

"Rüyamda görmeye gerek yok, hayatımın en büyük kâbusu  zaten sensin. "

"Daha dur bunlar senin için hiçbir şey."

"Sevgilimi elimden almayı bırak, seni mahvederim. "

"Ne dediğinin farkında mısın? O artık benim sevgilim,  seni değil beni seviyor. Zaten senin yalanlarını kim sever ki? Def ol git hayatımızdan. "

Duyduklarım karşısında afallayıp sessizce kalakaldım. Elime aldığım bir yastığı cadı ikizimin kafasına attım.

"Niyazi'nin hayatına girmeyi unut, o seni değil beni seviyor. "

"Ara kimi sevdiğini kendin duy o zaman. "

Ne diyeceğimi bilemeyip Su'ya baktım, hareketlerini gözlemlemeyi tercih ettim.
Niyazi'nin beni sevdiğini ispatlayacak hiçbir şeyin olmayışı çok üzücüydü. Bu esnada Su gözlerimin içine bakıp cadılar gibi kahkaha attı. Bu gülüşün ardında bir sinsilik aradım, kesin onun bu yaşananlarda bir parmağı vardı. Benim saf Niyazi'm hep onun yüzünden beni unuttu. Her şeyin suçlusu O'ydu. O benim ezeli düşmanım, ikizimdi.

"Aa yoksa sen Niyazi'ye ulaşamıyor musun?"

"Sen yaptın biliyordum."

"Evet şekerim, onu senin gibi bir beladan kurtardığım için bana teşekkür edecek. "

"Elimde kalmadan kapa o lanet çeneni! Allah'ın cezası,  sevgilime niye göz dikiyorsun. "

"Bir daha söylemeyeceğim o benim sevgilim!"

"Sen öyle san. "

Hızla Su'yun saçlarını tutup çektim. O da tırnakları ile hayvan gibi yüzümü tırmalarken onun canını yakmak istedim. Öfke ile gözlerim dört dönmüş olacak ki boğazını sıktığımın farkında dahi değildim. Sevgilimi elimden alan bu kıza cezasını vermem gerekliydi,  o hak etti.

"Bırak beni, canımı acıtma. "

"Ölsen de kurtulsa dünya. "

"Daha Niyazi ile dünya evine gireceğiz, ölemem. "

Söyledikleri ile giderek sinirlenmeye başlayıp daha iyi dövdüm. Saçlarından tutup sürüklemek istesem de onun da darbeleri ile bunu yapmam mümkün değildi. O da acımasızca kollarıma vurup bileklerimi morartıyordu. Tam bir yumruk midesine atmak isterken kapı alacaklı gibi açıldı.

Allah, abim geldi.

"Yarın işe başlayacağım,  sizin bu çirkin dövüşünüz yüzünden uyuyamadım. Ben size bir dayak atarım yüzünüzde izi kalır. Sizin ne derdiniz var bu aralar durmadan kavga ediyorsunuz? Aklınızı başınıza alın yoksa aklınızı alır sizi yakarım. "

Cüneyt abim beni Su'dan uzaklaştırıp odama zorla götürürken hiçbir şey demeyip yatağıma uzandım. Gözyaşlarım,  yastığım ve ben geceyi üzülerek geçirdik. Acımın açtığı yaralar içimi kara deliğe dönüştürürken gözlerimi yummaya çalıştım.

O beni sevmedi.

İkizime karşı mağlup olmak çok kötüydü.

Bölüm Sonu. 🌸
Selâmun Aleyküm birtanecik okurlarım ve hayalet okurlarım.😍 ❤💕

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Sizi çok seviyorum. :) 

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now