Şair Niyazi|33.Bölüm

453 106 62
                                    

Güneş şavkını gökyüzünün bariyerlerinden yeryüzüne doğrulttukça gün yeniden umut tazeliyor, yitik bir gezegen yeniden varoluşunu tamamlıyordu. Yıldızlar gecenin en görkemli karanlığını umut rengiyle süslerken sen de benim düşlerimin ak saçlarını umudun rengiyle süsledin. Sen, dünyamı güzelleştirmeye hoş geldin gülüşü güzelim. Sana söylediğim o kötü cümleler için özür dilerim kalbi güzel, meleğim. Herkesin odun zannettiği kişiliğimi değiştirdin sen,  teşekkür ederim. Bir merhamet ülkesi yüreğim, içimde pıhtılaşan bu aşk damarlarıma adınla yazıldı. Matemimin alnından öpen  gülüşünün kıyısı cennetim, hoş gör beni sevdiğim.

Elimdeki kalem ilk kez dile geliyordu. Yoksa bu benim ilham perimin varlığından mı oluyordu? Ulan benim böyle kereste oluşumdan sonra yazdıklarım acayip kafa karıştıracak, eminim. Oysa beni bu hâle getiren hayatımın anlamı olan O'ydu. Bir peri kızı gibi hayatıma girdin zalımın kızı. Ben seni elimin tersiyle ittikçe o vazgeçmeyip sevmen beni sana yaklaştırdı. Hem o whatsapptaki profil fotoğrafını hatırladıkça kendime hayret edip gülümsüyorum. Eh, Cennet hanımcığım çirkinciğim sende beni denemek için neden eski halini profil yaptın ki? Tüm kabahat bende değil yani. Güzel baksaydım güzel severdim tabiî, yüzde elli haksızlık payımın olduğunu da kabulleniyorum. Biliyor musun seni herkesin sağır kesildiği şu gece vaktinde sevgi dolu kelimelerimle seviyorum.
Ah be Cennet'im, Niyazi'nin kafasını bozuyorsun. O aşk denilen büyülü şey kalemimden dökülüp birer kelâm haline gelirken yüreğimin dörtte üçü  onun ismiyle doluyor, aşk kalbimden okunuyordu. Sevmek için Mihriban'a mı bakmalı yoksa Cennet'e mi sevdalanmalı? Kafam iyice allak bullak olurken saat yokluğunu çeyrek geçiyor be sevdiğim. 01 : 20, senin için kağıda döktüğüm ilk aşk sözleri...

***

Başımın ucunda car car öten cep telefonumu mecburi açtım. Belki beni bu saatte bir melek uyandırıyordu, ah kim bilir? Rüya ise uyumaya razıyım.

"Efendim aşkım, Cennet'im. "

"Ne Cennet'i ya ? Oğlum ben Hasan. "

"Bende seni çok seviyorum bebeğim. "

"Moruk beni oraya getirme, iki dakika dinle. "

"Aşkım sesin niye bu kadar kalın?"

"Sana daha iyi küfretmek için. "

"Hoşt lan köpek!"

"Dinle diyorum bak emmioğlu. "

"Anlat dinliyorum, rüyamın içine de çok güzel ettin bravo. "

"Başlatma  rüyana. Buse beni apar topar terk etti. Aramız çok güzeldi, niye beni bıraktı ya? Ben onsuz ne yaparım, depresyona da tek başıma giremiyorum. Yanıma gel, moral ver. "

"Emmioğlu senin de dert ettiğin şeye bak. Harem gibisin maşallah. Yedi Kocalı Hürmüz senin yanında halt etmiş. Sen şimdi git yedekte duran sevgililerine yaz."

"Kes şamatayı da bana akıl ver. Kimse Buse gibi zeki ve o kadar güzel değil. Onu biraz daha fazla seviyorum,  kaybetmek istemiyorum. Yedekte duran sevgililerim geçici heves ama Buse ömürlük. "

Bu çocuk cidden geri zekalının önde gideniydi. Madem bu kadar çok seviyorsun o zaman diğer  kızlarla işin ne senin? Kalbin kaç odalık da herkese yetecek kadar sevgi besliyorsun?

"Hani Buse seni terk etmezdi, büyük konuşmamak gerekiyormuş. "

Aniden telefon suratıma kapandı. Sanırım doğru söyleyeni dokuz köyden kovar lafı An itibariyle tecelli buluyordu. Buse'nin yaptığını takdir ediyorum, böylesi kalabalık bir kalpten ne beklenirdi ki? Doğru konuşmak gerekirse Hasan bunları hak etti bile.

Telefonu komodinin üzerine koyup rüyamda tekrardan Cennet'i görmeye devam ettim. Onu gelinlikler içinde görmek müthiş bir duyguydu. Belki bu bahar evlilik düşlerimiz olur? Söylesene yazar hatun, olur mu?

Bölüm Sonu.😍❤

Selâmûn Aleyküm güzel okurlarım.😍 Aramıza yeni katılan okurlarımı da canı gönülden selamlıyorum,  iyi ki varsınız be!

Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bir gün sarılmak ümidiyle.  *_* :')

Dualarda buluşalım İnşaAllah.

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum eheh. ^^

Görüşlerinizi de alayım. :)

CennetCeylinKozak 'e ithafen.❤

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now