Sevdiği Varmış|11.Bölüm

1.3K 228 194
                                    

Uzun bir zamanın ardından ilk kez mutluluğun içimi kemirdiğini görüyordum. Ruhumun serin sularda gece vakti yüzmesini iradem dışında seyretsem de keyfim gayet yerindeydi. Huysuz bir çocuk olsam da beyefendi karakterim daima yakışıklılığımdan ödün vermez. Tabiî ki de egolu biri değilim lütfen bunu da böyle bilelim. Yanımda peri kızı Su ile yürürken mehtabı görme hissiyle yanıp tutuşuyordum. Ansızın kendime hakim olamayarak dilimden dökülen cümlelerin vebalini ödemeye çalışıyordum. Yine ne oluyor Niyazi?

"Yanmam gönlüm yansa da.
Ecel bizi bulsa da.
Gözlerim kapansa da,
Yıldızların altında. "

Su bıyık altından gülerek bana muzip bir şekilde bakıyordu. O mükemmel cazibeme dayanamadı demek ki kızamadı.

"Sesin güzelse bir şarkı patlat. "

"Kimseleri görmedim ben senden daha güzel. "

"Güzel şarkı sözü ama ben şiir gibi okumanı rica etmedim senden. "

Su trip atar gibi yanımdan iki adım hızlı ilerlerken onu takip ediyordum.

"Kalbime darbe yapmayaydın iyiydi. Şarkı listesi altüst olan bir play müzik gibiyim. Senden sonra ezberim sıfırlandı resmen."

"İlahi Niyazi , beni güldürmek konusunda çok başarılısın. "

Gülüşü bir bahar gibi ortama renk, huzur katıyordu. Yüreğime ise aşk geliyordu onun gülüşünden sonra. Öyle bir gülümsemesi vardı ki  sanki Eros'un tüm aşk okları kalbime saplanıyordu.

"Sen gülünce şenlendi içimdeki çocuk. İyi ki karşıma çıktın Su. "

Su kaçamak bakışlar atarak sağına soluna bakarken gözlerimi onun gözlerine değdirmeye çalışıyordum. Ah bir kere daha görsem o elâ gözlerini...
Utangaç tavırlar sergilediği çok belliyken hiç beklemediğim bir anda yanıma gelip yanağıma bir buse kondurdu.

AMAN YARABBİM!

ÖLDÜM DE CENNETE Mİ GELDİM YOKSA?

Yeniden hayal âlemine bodozlama atlarken yaşadığım olayın şokunu üzerimden atmaya çalışıyordum. Elim istemeden yanağıma giderken böyle bir şeyi yapmasına anlam veremeyip aklımdaki soruyu bir çırpıda sordum. Evet pat diye sordum işte ne yapayım aşk böyle enteresan oluyor.

"Ölü bedenime rahmet suyu olduğun gibi hayatımın Su'yu olur musun?"

"Tam olarak anlamadım. "

Su etrafına bakarken sorumu tekrarladım.

"Benim sevdiğim, sevgilim olur musun?"

Sandığınız kadar öküz değilim bu arada.

"Hayır. "

"Ama neden? "

"Sevdiğim var.

"Peki neden yanağımı öptün. "

"Benim gitmem gerekiyor. "

"Kurban olduğum dur gitme! "

"Hoşça kal Niyazi. "

Lanet oku kalbime saplayıp giden Eros'un gelmişine geçmişine saydırmamak için kendimi zor tutarken gözlerimden bir damla acı düşüyordu saf yüreğime. Yanımdan bir peri gibi uçup giden Su'ya son kez bakamadığım için üzgünken kendimi toparlayıp arkasından olabildiğince koştum.

Kalbime hüzün bayrağı dikilirken Su benliğini benden bağımsız bir şekilde tamamlıyordu. Gözbebeğim dediğim kişi gözlerimden süzülüp  yok oluyordu. O artık benim değildi,  hiç de olamadı ya zaten. Sevdiği ile kol kola  yürüyorlardı işte. Hem belki de o sevdiği çocuk benden daha yakışıklı, zekiydi kim bilir. Daha sonrasında ona sıkıca sarıldığını görmem içimi bir yangına teslim ediyordu. Cayır cayır yanan bir orman gibiydi kalbimin tamamı. Aşk böyle bir intikam alırken hayatım bedbaht bi lekeye bulaşıyordu. Ben onu severken o başkasını seviyormuş. Yak ağa yak yak.😤
O güzel gözlerine bir daha bakamazsam nasıl yaşarım düşüncesi ile adımlarımı evime doğrultup kahrolası planlarımı devreye sokmak istiyordum. En iyisi intihar? Yok o çok basite kaçar, bileklerimi kesip öleyim de canım son kez yine yansın en güzelinden. Onun kadar güzel değilsek de güzel sevdik be abi. Âdeta patlamak isteyen bir canlı bomba gibiydi ruhum.
Hayatımda ilk kez mutluluk denen illete bu denli inanırken tamamen kırılmam acımasızcaydı. Bir daha sevmek ruhuma eziyet olurdu.
Sonunda eve varabildim,  yorgun bir kalple zile vurup kapının açılışını bekledim.
Çok geçmeden yaralı yüreğim adımlarını karanlık odama doğru atıyordu.

Meçhule giden bedenimi soru yağmuruna tutan annemi yanıtsız bırakarak soğuk yatağımın hüzün toplayan yanına uzandım.

"Oğlum neyin var, iyi misin?"

"Hayrola yüzünden düşen bin parça Niyazi."

Ah be annem keşke kalbimden bir parça kopmasaydı. Yine arabeske bağlayacak moda kapılırken gözlerimi inanmak istemeyerek sıkıca yumdum.

Masanın üzerinde duran telefonumu elime alıp hızla bir mesaj attım, sevgili anonime. Biraz moral toplamaya cidden ihtiyacım vardı. Şu kırık kalbimde ne üzüntü vardı anlatmam imkansızdı.

"Asabi Çocuk : İyi geceler, anonim hanım. Sence çirkin biri miyim?"

" Anonim Hanım : Evet senin mesajınla iyi bir gece olacağına eminim. Hayır o da nereden çıktı ki? Sana göre çirkin olan benim böyle düşünme lütfen. "

"Asabi Çocuk : Sana çirkin dediğim için özür dilerim, asıl çirkin olan benim ruhummuş. "

En azından Cennet, Su gibi kırıcı, gıcık biri değildi. Bu yüzden onu kırmam  fazlasıyla gereksizdi. Hem belki de bu yaşananlar yaşattığımın cezasıdır, bilemiyorum. Mesajı beklerken uyuyakalacaktım ki titrediğini hissedip gözlerimi yarım uykudan kurtardım.

"Anonim Hanım : Senin o çirkin dediğin ruhu ben çok seviyorum. Lütfen kendine haksızlık etme, aklıma gelmişken iddiayı kim kazandı? "

Ha bir de iddia mı vardı tüh.

"Asabi Çocuk : Sen kazandın. Su beni değil başkasını seviyormuş, sevgilisine sarıldığını izledim ben canım çok yandı be çirkinciğim anonimciğim. "

"Anonim Hanım : Tüh ya çok üzüldüm. En azından aramıza bir kara kedi girmeyeceği için mutluyum. 😍😌😉 Hem sen bana bir an evvel kakaolu kek yapmaya başla, iddiayı kazandım. "

"Asabi Çocuk : Vallahi sana bravo yani, bir şey demiyorum. Ben burada ağlayayım sen eline kına yak,  kekini düşün. Kek dedin de aklıma geldi Su ile sucuklu yumurta bile yedik biz, onu kimseyle aldatamam ben. "

"Anonim Hanım : Eğer iddiayı kazanmış olsaydın sana bir daha mesaj atmayacaktım ama böyle yaparak da beni incitiyorsun haberin olsun. Git aşkına sadık çık ne diyeyim yahu!"

"Asabi Çocuk : Kusura bakma. "

Sinirden anonimi her yerden engelleyip telefonu hızla yerine koyup gözlerimi rüyada mutlu olma ümidiyle yumdum.

***

Selâmûn Aleyküm yüreği güzel okurlarım benim.😍 😌💙🌹

Yorumlarınızı çokça bekliyorum. Oy vermeyi de ihmal etmeyin.  Umarım bölümü yine seversiniz. :')

Geceleri bölüm yazıp gündüzleri kitap okuduğum için diğer kitaplarıma da bölüm yazacak pek vaktim olmuyor. Bölüm beklediğiniz kitaplarımın ismini buraya yazabilirsiniz.

Yeni bölümde görüşmek üzere.❤

İnstagram hesabım; @eminebrkn
Takip etmek isteyen olursa diye yazıyorum.

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now