Terlik Yiyen Çocuk/52.Bölüm

303 67 49
                                    

"Niyazi bu kaç?"

Başımda dikildiği yetmezmiş gibi abuk subuk soruları ile canımı sıkan Hasan'a sinirle baktım. Parmakları ile yaptığı sayının kaç olduğunu sorarken  yüzüme gülümseyerek baktı. Benim salak kankam bu halimle bile dalga geçmeyi beceriyor vallahi ona helâl olsun. Öküzlükten eser kalmayan halimle ona bakıp beş diyerek sorusunu cevapladım.

"Kanka ölmediğine sevindim. "

"Yüzde yüz geri zekalı olduğuna ben sevinemedim ne yazık ki. "

"Ee kanka anlat bakalım hurileri gördün mü? Nasıldı? "

Ağzının ortasına yumruğumu vurmak için can atarken bileğimin kanadığını görmemle bu düşüncemden vazgeçtim. Yumruk atamıyorsak kafa var tekme var. Ben bu çocuğa her türlü dayak atabilirim değil mi? Sinir bozucu eleman seni.

"Yok kanka huri  görmedim. "

"Niyazi sana bir şey diyeceğim ama moralini bozma. "

Sesini kısarak konuşan Hasan'a sinirle baktım. Evet fazla sinirliyim asabiyim, ne oluyor bana?

"Söyle. "

"Cehennem zebanileri ile tanıştın galiba. "

"Yav bir sus yeter! Sen Cehennem'de yanarken sana Cennet'ten üzüm fırlatacağım, görürsün. "

Hasan o gereksiz çenesine fermuar geçirip sevgili koleksiyonlarından birini aradı. Harem gibi kalbi varken huriyi ne yapacaksın a be açgözlü canavar seni. Yok abi ben bu erkekleri hiç anlamıyorum bir kız neyinize yetmiyor? Bende bir tane bile yokken bunlar kıymetini bilmiyor, hem cinslerim olarak sizi kınıyorum.

Yarım Saat Sonra.

Sena Sultan hortlak görmüş gibi yüzüme baktıktan sonra bileğimi güzelce oksijen suyu ile yıkayıp gerekli malzemeler yardımıyla pansumanımı yaptı. Evet efsanevi Niyazi sahalara geri döndü beyler. Muhteşemliğimden zerre ödün  vermediğim için Allah'a şükredip  tekli koltuğa geçip şöyle  kumandayı elime alıp televizyon sefası çekeyim dedim. Yine egom yine ben bir de yalnızlığım beraber takılmacalar, anlatmaya gerek yok muhteşem üçlüyüz. No sevgili no dırdır diyip duruyorum. Evet ya ben kendimi sevecek kadar mükemmelken neden başkası tarafından sevilmeyi bekleyeyim ki? Benim sevgim bana yeter. İyi ki varım lan ben. Kendime yaptığım sevgi gösterilerinden sonra televizyon kanallarının arasında gel git yapan ruhum beyaz ışığa doğru gidecek gibi oldu. Tövbe bismillâh daha yeni hortladım ben...

"Dolar yine yükseldi. "

Bana ne sizin dolarınızdan, ben ayakkabı boyacısı olunca sanki işime mi yarayacak? Başka bir kanal daha açayım derken kadınların dedikodu yaptığı programlar ile kendimi dokuz yerimden şişleme isteğine kapıldım. Kafam şişti içim şişti.
Bu kadınların işi harbiden çok zor,  iki dakika televizyon izleyelim dedik adam akıllı bir şey bulamadık. Onlar günboyu ne izliyorlar ki? Maç kanallarını açıp Beşiktaş'ın eski şampiyonluk maceralarını izledim. İyi ki futbol var yoksa ben ne yaparım bu televizyonla? Dizi desen acayip sıkıyor, hem bizim Türk dizileri de maşallah pek karışık anlamak için yedi yirmi dört kumanda ile beraber oturup kalkmanız gerekirdi. Ben egomdan başkasını yanımda gezdirmem ki.
Ağrı eteğinde uçan güvercin olasım vardı ki annem beni uçurmak için elinde terlikle beraber makam koltuğuna doğru ilerledi. Evet sayın  seyirciler ölmeye kaldığım yerden devam edebilirim, bana iyi gebermeler dileyebilirsiniz.

"Sen niye bizi kandırıp ölü taklidi yapıyorsun eşek sıpası? Canımdan bir parça koptu diye ne kadar ağladım kör müsün? "

Annem hayatımın yarabandı olan muhteşem insan.  Evet bende onun muhteşem oğlu Niyazi Yaman. Ne kadar da muhteşem bir aile olduğumuzu anlatmaya gerek yok sanırım. Muhteşemliğim der susarım.

Uyumuş taklidi yapıp gözlerimi yumarken kafama  gökten bir terlik düştü. Kafamın içinde cirit atan hayallerim teker teker kaçıyordu. Acı ile yüzümü ekşitip yarım gözle canavar annemin sinirden deliye dönmüş  gözlerine baktım. Cenaze törenleri için hazırlık yapan kafam karpuz gibi sanki ortadan ikiye yarıldı. Yine de gözlerimi açıp Sena Sultan'ın gazabını tatmak istemedim ve numara yapmaya tam gaz devam ettim.

Ve bir terlik daha.

Uçuşan terlikler aşkına! Bir beynim var hatırlıyorum, onu da annemin hünerli elleri ile isabet attığı terlik yüzünden yitiriyorum. 40 numara terlik yüzünden beyin kanaması geçirip bu defa ciddili bir ölüm şov yapabilirim.

Annem cani  bir katil gibi sinirden üzerime terlik yağdırırken daha fazla uyuma numarası  yapamazdım.

"Ne yapıyorsun anne? Bana üvey evlat muamelesi yapmayı ne zaman bırakacaksın? Kafamın etrafı terliklerinle kuşatıldı, bravo başka bir şey demiyorum. "

"Sus kapa o çeneni, iftara  diline acı biber süreyim de  gör bakalım. Sen beni bir daha kandırma faydasız. "

Sena Sultan elindeki 40 numaralı terliği yüzüme yüzüme sallarken kendimi koltuktan aşağı atıp ağlamak istiyordum. Aman ne güzel aksiyon dolu bir hayatım var. Kalbimin acısını unutup burada düştüğüm duruma katıla katıla gülesim geldi.
Yine de gevşek ağzımdan hafif bir tebessüm döküldü koltuk kenarına.

"Aklını başına al Niyazi! Yoksa Haydar'a söylerim sana çeki düzen verir. "

"Tamam anne uslu bir ev kedisi olup söz dinleyeceğim. Beni sopa ile beraber yatan babama şikayet etme lütfen. Kaburga kemiklerimin kırılmasını hiç istemiyorum. "

"Bir daha bana böyle ucuz numaralar yapmaya kalkarsan haydarı  egonda parçalarım,  haberin olsun. "

Yok kafanı parçalarım yok egonu  kırarım, bir gram beynim kaldığına şüpheli vaziyette koltuğu terk edip Sena Sultan'dan uzaklara kaçtım. Evet çok ama çok uzaklara kaçtım. Nereye mi kaçtım?  Egomun gittiği yere. Aynada karizmama baktıktan sonra kendimi konforlu yatağıma attım. Oh be dünya varmış, sevgili uykum sana kavuşmak için nasıl can attığımı bilemezsin. Gel şöyle  sarılayım sana sevgili uykum.

Bölüm Sonu.🌸

Selâmûn Aleyküm canlarım.😍❤🙈

YANIMDA OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İYİ VARSINIZ. SİZİ ÇOK  SEVİYORUM SEVGİLİ OKURLARIM.

Ehem şunu söyleyeyim finale birkaç bölüm kaldı. Niyazi'yi özleyecekler el kaldırsın?

Beni özlerseniz yazdığım diğer kitapları okuyabilirsiniz. 😍❤

Hayırlı Ramazanlar. ^_^

Zamane Gençleri 1 #Texting |TamamlandıWhere stories live. Discover now